Saturday, December 5, 2020
Home Arhiva Slavica Ćukteraš podržala Tanju Savić u borbi za decu!

Slavica Ćukteraš podržala Tanju Savić u borbi za decu!

Tanja Savić je nedavno progovorila o braku sa Dušanom i svojoj deci, pa otkrila pravu istinu. Mnoge njene kolege i koleginice su stale na njenu stranu, a jedna od njih je i pevačica Slavica Ćukteraš sa kojom jedno vreme nije bla u dobrim odnosima.

Naime, Slavica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i napisala:

“Državo, reaguj, kako se mogu majci oteti deca? Ko treba da radi svoj posao i vrati Tanji decu? Ko je taj koji može oteti decu? Vratite Tanji decu” napisala je Slavica u komentaru objave.

FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, Tanja i Slavica su bile nerazdvojne, ali su 2006. godine naprasno prestale da se druže da bi ubrzo prekinule svaki kontakt.

Kako su domaći mediji tada pisali, Tanja se naljutila na Slavicu, jer se navodno nabacivala njenom tadašnjem dečku .Međutim, 2013. godine Tanja se vratila iz Australije u Srbiju i nastavila muzičku karijeru. U međuvremenu je postala majka, pa ju je Slavica pozvala da joj čestita rođenje drugog deteta i tako su se pomirile.

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments