Sunday, July 25, 2021
HomeOsa newsSportSkandal: Britanci dodelili Novaku "nagradu" za Kovidiota godine

Skandal: Britanci dodelili Novaku “nagradu” za Kovidiota godine

Ne vole ga i to nije više tajna. Britanci baš ne mogu da podnesu Novaka Đokovića i njegove teniske uspehe što su ponovo pokazali i u smiraj teške godine za čitavo čovečanstvo.

Novinari ovog lista isitču “da je konkurencija bila jaka” i da su se uglavnom fudbaleri izdvajali svojim potezima, međutim rešili su da ovo priznanje dodele ni manje ni više nego Đokoviću.

– Samo je Đoković mogao da zabije loptu u lice linijskom sudiji na US openu, ali to nije bio ni blizu najkontroverzniji trenutak godine. On je pored toga organizovao Adrija tur na Balkanu tokom “lokdauna” zbog korona virusa u junu, što mu je donelo prvo mesto na svetskoj rang listi Kovidiota – piše “Dejli Mejl”.

– Bez poštovanja distance u gužvi, video na kojem se vidi zabava u noćnom klubu… Nije bilo iznenađenje što je drugi od četiri turnira otkazan zbog korona virusa, koji se pojavio među učesnicima, uključujući i Novaka i njegovu suprugu. Srećom, svi zaraženi su se oporavili, a Novak je zaslužio još jedan trofej – zaključili su u poznatom mediju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular