Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizSharon Stone ne prestaje šokirati javnost; sada tvrdi da joj je tokom...

Sharon Stone ne prestaje šokirati javnost; sada tvrdi da joj je tokom operacije hirurg na svoju ruku povećao grudi

Nakon što je s javnosti podijelila detalj sa snimanja ‘Sirovih strasti’, utvrdivši kako je za kultnu scenu na prevaru ostala bez gaćica i istu snimila, ovoga se puta dotakla svojih grudi.

I baš kad smo pomislili da Sharon Stone ne može iznenaditi i šokirati novim izjavama, dogodilo se i to. 63-godišnja holivudska glumica progovorila je za The Times o događaju iz 2001. godine, kada se morala podvrći operaciji zbog benignih tumora.

Kako je rekla, kada se probudila iz narkoze otkrila je kako joj je hirurg, na svoju ruku, povećao grudi i to za broj, smatrajući kako će tako ona izgledati bolje.

‘Kada sam skinula zavoje shvatila sam da su mi grudi veće za broj, a on mi je tada rekao kako će mi tako bolje pristajati uz bokove. Odlučio je operisati me i napraviti promjene na mojem tijelu, bez mog znanja i pristanka’, otkrila je Sharon Stone i zaprepastila sve.

Inače, nedavno je dio njenih memoara ‘The Beauty of Living Twice’ objavio i Vanity Fair, a u njemu se navodi kako je član produkcije filma ‘Sirove strasti’ rekao glumici da za snimanje kultne scene s prekriženim nogama skine donje rublje, pretvarajući se da se njeno intimno područje neće vidjeti na filmu.

Zgotovljeni film pozvana je gledati u prostoriju punu agenata i advokata, od kojih većina nije imala nikakve veze s projektom.

‘Tako sam prvi put vidjela snimku svoje vagine, dugo nakon što su mi rekli da se ništa ne može vidjeti i da trebam skinuti gaćice jer bijela reflektira svjetlost pa će svi misliti da ima gaćice. Bilo je mnogo stajališta o ovoj temi, ali budući da sam u raspravama ja ta s vaginom, dozvolću si reći da su druga stajališta iz perspektive jaja, a tamo smo bili ja i moji dijelovi’, kaže Stone.

Nakon odgledanog filma, Stone kaže da je ošamarila redatelja Paula Verhoevena, otišla do svog auta i nazvala svog advokata Martyja Singera. On ju je navodno obavijestio da prema cehovskom udruženju glumaca film ne može biti ovako snimljen, jer nije bilo legitimno snimati je na ovakav način.

‘Obavijestila sam Paula o mogućnostima koje mi je izložio Marty. Naravno, žestoko je poricao da uopšte imam izbora. Bila sam samo glumica, samo žena, kakav bih ja izbor mogla imati? Ali imala sam izbora. Razmišljala sam i razmišljala, i odlučila dopustiti ovu scenu u filmu. Zašto? Zato što je to bilo ispravno za ovaj film i za lik, a napokon i zbog toga što sam ipak to učinila’, kaže Stone.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular