Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizSEVERINA I IGOR MESECIMA NISU VIĐENI ZAJEDNO! Sad svekar Keba otkrio u...

SEVERINA I IGOR MESECIMA NISU VIĐENI ZAJEDNO! Sad svekar Keba otkrio u kakvom su stvarno odnosu i sve ŠOKIRALA jedna rečenica

Dragan Kojić Keba otvoreno je progovorio o odnosima sa sinom i njegovom suprugom i rekao je kako se on ne meša u njihov odnos.

Severina već mesecima nije viđena u javnosti u društvu supruga Igora Kojića. Njihovi odnosi, navodno su narušeni i brak im je u krizi, ali pevačica je sada jedini fokus borba za starateljstvom nad sinom te u javnosti ne govori o odnosu sa suprugom. O odnosu svog sina i Severine progovorio je pevač Dragan Kojić Keba.

– Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cela moja porodica biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku događa, ne pričam s njima! Niti se trebam mešati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira dolaziti u skorije vreme, ali to je njena stvar – odgovorio je Severinin svekar.

Na pitanje hoće li bračni par provesti Božić zajedno i hoće li biti sa porodicom u Beogradu Keba je odogovorio:

– Moj sin i snajka imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li u Beogradu biti za praznike. Ne mogu odgovarati umesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja.

Sve do ovog proleća Severina je bila u idealnim odnosima s Igorovim roditeljima i u njihovoj kući u Beogradu provela je veliki deo marta meseca kada je nastupila prvi karantin zbog pandemije koronavirusa. Nakon što se Severina iz Beograda vratila u Zagreb mediji u Srbiji objavili su kako se navodno jako posvađala s Igorovim roditeljima i svađu je navodno pokrenuo njen priedlog Kojićima da renoviraju kuće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular