Thursday, July 29, 2021
HomeShowbizŠetač pasa Lejdi Gage upucan 4 puta u grudi, napadači ukrali dva...

Šetač pasa Lejdi Gage upucan 4 puta u grudi, napadači ukrali dva pevačicina buldoga! Sinoć oko 22 časa je upucan čovek koji je šetao pse čuvene pop zvezde

Šetač pasa pevačice Lejdi Gage (34), Rajan Fišer je upucan četiri puta u grudi od strane dva muškarca koja su tada ukrala 2 od 3 pevačicina francuska buldoga.

Naime, Rajan Fišer je šetao Lejdi Gagine voljene pse koji se zovu Koi, Mis Azija i Gustavo, u zapadnom delu Holivuda u sredu oko 10 časova uveče kada je upucan ispred svoje kuće u Sijera Bonita aveniji.

Policija je brzo stigla na lice mesta i zatekli su Fišera svesnog, ali u teškom stanju. On je veoma teško disao i hitno je prebačen u bolnicu, ali kako TMZ piše izvesno je da će se čovek oporaviti.

Koi i Gustavo su ukradeni, dok je Mis Azija pobegla i kasnije pronađena od strane policije. Podsetimo, Fišer je šetao pse dok se Lejdi Gaga trenutno nalazi u Italiji.Policija je opisala osumnjičene kao dva Afroamerikanca koja su nosila bejzbol kačkete, a pobegli su u belom BMW-u.Lejdi Gaga se u tom momentu nalazila u Rimu, gde snima film, a kako navodi TMZ poručila je da je “bez pitanja” spremna da plati čak 500.000 dolara, kako bi joj vratili pse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular