Thursday, May 13, 2021
HomeShowbizSESTRE RODIĆ BAŠ ZNAJU DA UŽIVAJU! Nataša pokazala svima kako se hrani...

SESTRE RODIĆ BAŠ ZNAJU DA UŽIVAJU! Nataša pokazala svima kako se hrani Šijanova trudna devojka Bojana!

Sestre Rodić mesecima su u centru medijske pažnje zbog svojih uspeđnih veza. One svakodnevno izveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Nataša Rodić danas je objavila snimak koji je privukao veliku pažnju.

Nataša Rodić
FOTO: INSTAGRAM

Naime, Nataša je objavila snimak atmosfere sa ručka na koji je izvela svoju trudnu sestru Bojanu. Rodićeva je uz snimak napisala:

– Ja i trudinica, vreme za ručak.

Bojana Rodic, Natasa Rodic
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Sestre Rodić pokazale su svoje tanjire, u kojima je bila pasta.

Podsetimo, Bojana Rodić ostala je u drugom stanju sa svojim izabranikom, sinom pevačice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom. Bogdana je postala snajka porodice Ražnatović, a za Natašu se mesecima spekulisalo da je u vezi sa sinom pevačice Zlate Petrović, Jovanom Pejićem. Goca Božinovska otkad je saznala da će postati baka nije krila sreću, pa je u nedavnom gostovanju u  “Sceniranju” otkrila:

– Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu. Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba. Planira se venčanje pre bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i veridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano – rekla je Goca tada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments