Friday, June 25, 2021
HomeArhivaSelma Blair – jača od bolesti

Selma Blair – jača od bolesti

Iako ima dana kad se izuzetno teško kreće i neretko joj se desi da uprkos štapu u ruci padne na ulici, glumica Selma Blair ima neverojatnu želju i snagu ići dalje i prkositi autoimunoj bolesti, multipla sklerozi.

Još otkako je s javnošću tokom kasnog leta 2018. podelila vest da boluje od multiple skleroze, gotovo da i ne prođe dan da 47-godišnja glumica Selma Blair sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama ne podeli svoju bol, izvesti ih o toku l

lečenja, nuspojavama, otkrije kada ima bolje i kada proživljava doista teške dane…

Njen je cilj nesebičan jer time želi pomoći svima koji se bore s bolešću, ali jednako tako i zdravima ukazuje na činjenicu da imaju na čemu biti zahvalni i da uživaju u životu.

Nedavno su je paparazzi snimili dok se, u predivnoj haljini inspirisanoj nekim prošlim vremenima, vraćala s ručka. Sa njom je bio njen dečko, 44-godišnji australski glumac David Lyons koji joj je ostao veran i u najgorim danima, a bilo ih je, naročito kad je prolazila kroz hemoterapije i život joj visio o niti. Osim dečka, njena najveća pokretačka snaga je i osmogodišnji sin Arthur, kojeg je dobila u vezi s modnim dizajnerom Jasonom Bleickom.

Selma je zbog hemoterapija izgubila kosu, a kad joj je porasla, prestala ju je bojiti. Jednako tako, ne šminka se svaki dan te se time samo priključila sve većem broju slavnih žena koje se pojavljuju bez make-upa ne bi li razbile nametnute društvene norme prema kojima uvek moraju izgledati besprekorno. Kako bilo, Selma je izgledala srećno iako je i ovaj put hodala teško, uz pomoć providnog štapa.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments