Tuesday, June 22, 2021
HomeOsa newsDomaće vestiSEKA ALEKSIĆ O TRUDNOĆI: Ako nemate veru, sve vam je uzalud!

SEKA ALEKSIĆ O TRUDNOĆI: Ako nemate veru, sve vam je uzalud!

Pevačica je pričala o tome kako su se ona i Veljko trudili da zatrudni.”Bog je presudio i dao mi to u pravo vreme”, rekla je Seka povodom trudnoće.”Ja sam neko ko je o tome otvoreno pričala, ali sam se pokajala. Nisam mogla više da izdržim pritisak. Došlo je do toga da ja imam problem da imam decu… Možemo da maštamo i da pravimo planove, ali Bog sam odredi sve”, rekla je Seka.

“Najbitnija je vera. Kada nju nemate, sve vam je uzalud. Vantelesna oplodnja je nešto potpuno normalno”, objasnila.Pevačica je rekla da je svi pitaju da li će se ugojiti. “Ništa nije bolno. Poruka za sve parove – Nemojte da čekate da vam otkuca biološki sat”.

Imala sam nekoliko neuspešnih pokušaja. “Najvažnije je da ste smireni i da nemate problema. Nemojte da gledate vesti, da idete na internet.. Ja uopšte više ne koristim internet i telefon”.

Seka je rekla da ne zna još uvek kog je pola beba, ali da ima osećaj kao da je muškarac. “Nama je potpuno nebitan pol. Samo da bude zdravo. Ja kad pričam sa bebom, nekako mu pričam u muškom rodu”, nasmejala se Seka.

kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments