Tuesday, June 22, 2021
HomeArhivaSaša Dinić Grom Humanost na delu

Saša Dinić Grom Humanost na delu

Saša Dinić jedan je od vernih prijatelja Orange star magazine. Njegov životni put nije bio ni najmanje lagan, ipak uprkos tragedijama koje su ga pratile on je ostao pre svega veliki čovek.

Saša se u poslednje vreme maksimalno posvetio projektu  Humanitarnog koncerta posvećenog deci oboleloj od kancera. Ovaj koncert ujedno i IN MEMORIAM njegovoj sestri koja je preminula prošle godine 5. septembra od iste bolesti.

“ Sve što se desilo mojoj sestri desilo se prvenstveno zbog nemara i nezainteresovanosti lekara, pogrešnih dijagnoza i terapija tako da je posle dve i po godine izgubila borbu više sa lekarima nego sa bolešću, jer je nisu lečili, a ona je ostavila sedmoro djece iza sebe. Koncert je posvećen njoj i nadam se da će postati tradicionalan svake godine da se uz njeno ime sakupi prihod koji ce se uplatiti klinici koja liječi djecu od tog zla”, kaže Saša.

Ovaj značajan koncert biće održan u velikoj Sali doma kulture u Smederevu, a Saša je ovim putem pozvao sve ljude dobre volje da dođu I podrže  ovu akciju kako bi se prikuio što veći iznos za bolesnu decu.

Mnoge njegove kolege odazvale su se pozivu pa će se sa njim na sceni pojaviti brojne muzičke zvezde.

Saša naglašava za sve one koji iz nekog razloga ne mogu prisustvovati koncertu a žele da podrže akciju da prate njegov Facebook profilgde će pronaći broj žiro računa te svojom uplatom mogu pomoći koliko su u mogućnosti da se sakupi što više novca za lečenje.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments