Thursday, May 13, 2021
HomeArhivaSara Reljić - Ništa ne bih promenila

Sara Reljić – Ništa ne bih promenila

Sara Reljić, mlada Pinkova zvezda, učesnica poznatog reality programa, tiražna pevačica kojoj pravi uspeh tek predstoji, otkriva za naš magazin kako su izgledali njeni počeci, kakvi su joj stavovi o životu, estradi, kao i planove za budućnost.

 

Prvi put sam zapevala za honorar u prvom razredu srednje škole, sa svojim srednjoškolskim bendom. Svirali smo rock i pop i tada smo više para potrošili na probe nego sto nam je bio honorar, ali nam je svejedno bilo “slatko” da uzmemo svoje prve zaradjene pare.

 

Sara je, uprkos svojim mladim godinama kao prava lavica zakoračila estradnim tlom, na kom se, kako se ispostavilo, jako lepo snalazi. Iako poziv koji je izabrala sa sobom nosi odricanje od privatnosti, mnoge neprospavane noći, ponekad neprijatne neistine, klevete, kojima su izložene sve javne ličnosti, ona se sa svim tim iskušenjima izborila na pravi način, okrenuvši se svojoj iskonskoj ljubavi – muzici. Publika je to osetila, te je Sara neko ko je već postao omiljen i prepoznatljiv.

 

Kontakt sa publikom mi je jako bitan. Ja bez toga ne mogu. Sto se tiče “uživo” nastupa – to mi je nekako i suština. Da prenesem muziku na ljude i da dobijem povratnu reakciju. A što se tiče rada u studiju i komponovanja, tu mi je bitno samo da iznesem neki svoj unutrašnji osećaj. Najveći broj nastupa sam započela sa pesmom “Čaje Šukarije” i, na moju veliku čast, ljudi kažu da sam oživela pesmu.

 

Sara Reljić je neko ko sanja velike snove, ali sa razlogom i opravdano! Ona smatra da je pravi hit ona pesma koju publika oseti srcem, tj. u kojoj pevač na pravi način prenese emociju koju je sam osetio pevajući je. Ne postoji hit koji se rađa bez emocije. Samo takve pesme se održe i traju godinama.

 

Muzika za mene predstavlja jako velik deo života i mog samog postojanja. Mene ljubav i muzika pokreću i, stoga, da, muzika je moja potreba jer me čini potpunom.

 

Kada je estradni posao u pitanju, anegdota nikada ne manjka, te je lepa Sara podelila simpatičnu priču sa nastupa u jednom klubu:

 

Na jednom nastupu mi je nepoznat čovek prišao i dao “Rolex” sat koji nisam htela da prihvatim, odbila sam ga par puta, ali čovek je bio toliko uporan da ga je na kraju samo stavio na klavijaturu i otišao. Ali, čim se otreznio, tražio nas je po gradu da mu ga vratimo i nudio nam je pare u zamenu. Mi smo mu, naravno, vratili sat a zauzvrat smo tražili samo ćevape.

 

Doživljaj estrade za Saru je nemoguće potpuno definisati, ali svoje gledište je podelila sa čitaocima Orange Star-a:

 

Da se jasno može napraviti granica izmedju pevača i “estradnih umetnika” – može. Ja se nadam da ću kroz vreme svoje mesto pokazati u ovom prvom “košu”.

 

Najzad, Sara ima sjajan zaključak za sve, koji nas je oduševio i ostavio bez teksta:

 

Da se opet rodim živela bih isto – ništa ne bih promenila. Sve što se do sada desilo u mom životu, desilo se s razlogom i uvek sam izvukla pouku iz svake situacije. Uvek postavim sebi jasno pitanje – “šta dalje?” I tu leži odgovor na sve – ne osvrćem se previše na prošlost jer sa njom sam načisto.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments