Tuesday, June 22, 2021
HomeOsa newsDomaće vestiSandra Afrika i Vuk Mob: Double Feet je sinoć bio na nogama

Sandra Afrika i Vuk Mob: Double Feet je sinoć bio na nogama

Praznična atmosfera je donijela sjajno raspoloženje koje je rezultiralo još jednom nezaboravnom  žurkom u organizaciji Ex-Yu-Party-NL.

  Iako su nam pale prve pahulje i decembar je pokucao na vrata, sinoć je u Rozenburgu, u Holandiji gorilo kao u Africi. Miljenica, posebno muške populacije Sandra Afrika je svoj posao odradila fantastično i učinila da se varnice osjete u zraku. Ova zgodna pjevačica od kako se pojavila na muzičkoj sceni nosi simbol atraktivne brinete što joj je dodatno pomoglo da ostvari karijeru kakvu danas ima. Zajedno sa svojim kolegom, srbijanskim pjevačem Vuk Mobom ispunila je klub Double Feet i oduševila publiku. Mladi, koji su dominirali među posjetiocima vidno su bili željni novih zvijezda te muzike koja je postala popularna na Balkanu i njihovim rodnim zemljama. Vladale su pozitivne vibracije , ples i puno smijeha, tako da sinoć nije bilo mnogo mjesta za balade i sentimentalne pjesme. Otmjene djevojke i sređeni mladići odavali su utisak da se radi o gala večeri. Sandra Afrika se potrudila da oduševi fanove svojim stalingom, u ovom slučaju „malom crnom haljinom“  što joj je itekako krenulo za rukom, pa su komplimente na račun njenog izgleda uputile i žene i muškarci. Stil  muzike koju pjeva Vuk Mob , posebno specifičan i moderan, rep sa dozom folka i pop-a osvojio je mlađu publiku koja je sinoć gromoglasno ponavljala riječi pjesama. Sandra Afrika i Vuk Mob su izveli i svoje dvije zajedničke pjesme: „Nevaljala“ i „Iza tebe“, koje su stekle veliku popularnost i značaj broj pregleda na You Tube kanalu.

Ekipa Orange Star Agency, u sastavu sa Danijelom, Admirom i Elvirom je i ovu žurku bila na visini zadatka, gdje su sa lica mjesta izvještavali naše pratioce na društvenim mrežama. Zahvaljujemo se na posjećenosti koja je nagrada za naš vrijedni rad i trud.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments