Saturday, December 5, 2020
Home Osa news SAMO ZA DAME - MICHELLE OBAMA U MAROKU

SAMO ZA DAME – MICHELLE OBAMA U MAROKU

Skoro smo lansira jedan mali size o, ZENSKIM ZURKAMA u ARAPSKOM SVETU. Ovo je prilika da priblizimo BALKANCIMA,kako te zurke igledaju  i kojim se povodima odrzavaju. Dnas je u Mroko doputovala prva LADY Amerike, MICHELLE OBAMA,docekala je Princeza, ” LALLA SALMA”, supruga,”njegovo visocanstvo”, KRALJA MOHAMEDA VI. Lady OBAMA je na  Evropskom putovanju,gde ce posetiti Libiju,Maroko i Spaniju,njena tema,na koju zeli u ovim zemnjama da razgovara  je: PODRSKA U OBRAZOVANJU ZENSKOG RODA. Tako da je u Maroku u kraljevskom dvoru pristupila i tradicionalnoj ramazanskoj veceri IFTAR-u,sasvim prikladno odevena u pratnji svojih cerki. Ovo su BANKETI o kojima smo govorili,gde se priredjuje i muzicko – zabavi program,kome prisustvuju i ucestvuju samo ZENE.35C44EFD00000578-0-image-a-19_146716220515435C48DBC00000578-0-image-a-22_1467162211741

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments