Thursday, May 13, 2021
HomeShowbizSa ovoliko novca, sve žene bi izgledale kao bombe: Evo koliko novca...

Sa ovoliko novca, sve žene bi izgledale kao bombe: Evo koliko novca sestre Kardašijan mesečno troše na negu i tretmane!

Slavne sestre Kardašijan uvek izgledaju besprekorno, imaju intenzivnu rutinu nege koja se sastoji od šminkanja, tretiranja kože skupim preparatima i tretmanima, nedeljnih vežbi sa ličnim trenerima… Sve ovo nesumnjivo mnogo košta, posebno ako se uzme u obzir to da sigurno ne koriste preparate osrednjeg ili lošeg kvaliteta.

Kardašian sestre troše abnormalne cifre, a najviše, pretpostavljate, troši Kim.

Kim Kardašian – 137.000 evra mesečno(?!?!)

Prema pisanju The Sun-a, Kim je sestra koja troši najviše novca na negu lepote i velnes. Među njenim troškovima je i 2.100 evra nedeljno za njenog ličnog trenera Melisu Alkantar, sa kojom ima seanse šest puta nedeljno.

 

Za fotografska snimanja plaća frizerima i šminkerima 1.600 i 2.100 evra dnevno. Njena rutina nege kože uključuje polugodišnje čišćenje kože, koje košta otprilike 41.600 evra, i upotrebu moćnih proizvoda, koji u proseku mogu koštati do 4.100 evra.

 

Kloi Kardašian – 120.200 evra mesečno

 

Prema članku, Kloi je druga najzahtevnija sestra kada je u pitanju lepota. Među njenim troškovima su vežbe koje koštaju 2.000 evra nedeljno, frizeri koji primaju 1.500 evra dnevnošminkanje kod profesionalaca sa dnevnom stopom od 2.100 evra, i rutina za negu kože koja mesečno košta 830 evra.

Kajli Džener – 117.000 evra mesečno

 

Najmlađa od sestara je prava modna žrtva: mlada žena, koja menja frizuru i boju kose skoro nedeljno, troši u proseku 1.500 evra na frizure, a da ne spominjemo upotrebu perika, koje u proseku koštaju 4.100 evra. Njena druga strast su nedeljni izleti u salon kako bi se uradio manikir i pedikir za 75 evra, osim održavanja trepavica dva puta mesečno, a to košta 145 evra.

 

Kortni Kardašian 57.000 evra mesečno

 

Kada je o lepoti reč, Kortni je manje zahtevna od svojih sestara. Njena rutina nege kože je postupak u 9 koraka koji, prema objavi, košta nešto više od 420 evra. Još jedan postupak koji sestra održava je upotreba LED maski, koje koštaju 160 evra Njene lične vežbe koštaju 2.100 evra nedeljno.

 

Kendal Džener 21.000 evra mesečno

 

U poređenju sa troškovima njenih sestara, Kendal najmanje troši na tretmane lepote međutim, imajući u vidu da je ona manekenka, prirodno je da ne troši novac na šminku ili frizure. Ipak, brineta ima svoju rutinu nege kože, nege kose i treninge. Kendal održava negu kože jednostavnom rutinom – ona pere lice dva ili tri puta dnevno. Za to koristi sapun u vrednosti od 50 €. Za telo, ima plan od šest nedelja koji košta 12.700 €, a njeni izleti kod frizera vredni su 830 €.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments