Thursday, November 26, 2020
Home Osa news SA LICA MESTA -LIVE IZ MOERS-a PADDY KELLY (Kelly Familiy)

SA LICA MESTA -LIVE IZ MOERS-a PADDY KELLY (Kelly Familiy)

Upavo se zavrsio jedan predivan koncert,odrzan u NRW gradu MOERS-u. Nekdasnji can grupe Kelly Familly, Patrik Kelly,poznatiji kao PADDY,osvezio je svoj povratak na scenu novim solo albumom,koji trenutno promovise. Album je izdao 2015,pod nazivom  HUMAN.. Mnogobrojni fanovi su docekali svog idola sa puno emocija. ,,SRETNI SMO STO JE  SE VRAIO NA SCENU” izjavljivali su mnogi od prisutnih. Na nase pitanje,da li Kelly’s planiraju pono da nastupe u starom sastavu,kao KELLY FAMILLY,Paddy je odgovorio: ,, za sada smo svi zauzeti oko sopstvenih solo karijera, ali, nikada se nezna,bilo bi lepo” odgovorio je zlatni vokal ove grupe za nasu redakciju.  Peddy ce vec iduceg vikenda odrzati svoj koncert u gradu Xanten-u ali ne na otvorenom polju,kao sto je to danas bilo,vec u Katedrali pomenutog grada.

Previous articlePOUCNA PRICA
Next articleADMIR MESIC U BUDVI
- Advertisment -

Most Popular

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

DŽEJMI OLIVER PODELIO RECEPT ZA RUČAK ZA ČETVORO!

Džejmi Oliver proslavio se jednostavnim receptima koje svako može lako da pripremi, a njegovi specijaliteti su uprkos...

Svakog trećeg dana u Nemačkoj, jednu ženu ubije njen sadašnji ili bivši partner.

 Na Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama, 25. Novembra, zgrade u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji osvijetljene su narančastom bojom.

Recent Comments