Thursday, May 13, 2021
HomeOsa newsEkonomijaRuski ekspert: Sledeća globalna finansijska oluja uništiće čitavu postojeću elitu i svetski...

Ruski ekspert: Sledeća globalna finansijska oluja uništiće čitavu postojeću elitu i svetski poredak

Uobičajeni svetski poredak, uspostavljen pre oko 50 godina,  u bliskoj budućnosti će se globalno promeniti. Poznati ruski novinar i politički analitičar Anatolij Vaserman došao je do ovog zaključka.

Analizirao je situaciju u međunarodnoj areni, kao i finansijske performanse zemalja i došao do zaključka da će se svet u bliskoj budućnosti suočiti sa propašću svetskog poretka.

Vaserman je, pre svega, skrenuo pažnju na to da će zemlje doživeti veliku krizu koja će se dogoditi u pozadini degradacije američke ekonomije.

Vašington neće moći da sprovede program spasavanja svog finansijskog sistema, što će imati za posledicu kolaps američke valute.

Prema rečima političkog stručnjaka, Sjedinjene Države više neće moći da koriste svoj glavni finansijski mehanizam, nazvan „Reaganomics“, jer će strategija Vašingtona, da neprestano ubrizgava štampane dolare u ekonomiju zemlje, uskoro prestati da deluje.

Američke vlasti nisu u stanju da obuzdaju krizu koja će dovesti do potpunog kolapsa dolara i ekonomije ove zemlje.

Ekonomska politika Vašingtona preti ozbiljnim posledicama, kao i potpunim krahom svetskog poretka. Ova situacija će zauzvrat dovesti do rušenja starih elita i formiranja novog establišmenta.

„Čim sledeći talas besne globalne finansijske oluje pogodi Ameriku, uništiće čitavu postojeću elitu. Kao rezultat ovog procesa, izvršiće se čistka onih koji su prethodno imali potpunu kontrolu nad glavnim finansijskim sredstvima planete “, zaključio je Vaserman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments