Thursday, November 26, 2020
Home Arhiva Robi Vilijams zaprosio suprugu nakon deset godina braka!

Robi Vilijams zaprosio suprugu nakon deset godina braka!

Ovaj poznati muzičar je odlučio da ponovo zaprosi svoju suprugu Ajdu Fild za njen 40. rođendan. U pitanju je dobro poznati – Robi Vilijams!

Ajda je na svom instagram profilu podelila slatki video od trenutka na Instagramu, gde je Robi pevao sopstvenu verziju svoje pesme “Angels”, a potom je i kleknuo na koleno i rekao: “Dušo, još jedna stvar. Hoćeš li se ponovo udati za mene?”

Gosti na zabavi su se oduševili potezom slavnog muzičara i oduševljeno su posmatrali dok je srećan par zagrljen plesao na desnom podijumu. U opisu na objavi Ajda je jednostavno napisala: “Odgovor je da.”

Gosti su oduševljeno gledali koliko su Robi i Ajda srećni, a obožavaoci su na društvenim mrežama ostavili lavinu pozitivnih komentara!

Podsetimo, Robi i Ajda su se venčali 7. avgusta 2010. godine, a tajna ceremonija venčanja je održana u Robijevoj kući u Los Anđelesu.

U tom periodu, Robi je izjavio sledeće za svoju suprugu:

“Ona izvlači ono najbolje iz mene. Ajda je impresivna žena i čini da želim da budem bolja osoba.” Dodao je: “Ajda je od prvog trenutka izgledala kao najlepša devojka na svetu, a ja sam uz nju najsrećniji čovek na svetu!”

Od dana njihovog venčanja do danas, Robi i Ajda su dobili troje dece: ćerke Tedi (6), i sedmomesečnu Koko, kao i četvorogodišnjeg sina Čarlija.

 

 

- Advertisment -

Most Popular

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

DŽEJMI OLIVER PODELIO RECEPT ZA RUČAK ZA ČETVORO!

Džejmi Oliver proslavio se jednostavnim receptima koje svako može lako da pripremi, a njegovi specijaliteti su uprkos...

Svakog trećeg dana u Nemačkoj, jednu ženu ubije njen sadašnji ili bivši partner.

 Na Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama, 25. Novembra, zgrade u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji osvijetljene su narančastom bojom.

Recent Comments