Saturday, May 8, 2021
HomeArhivaRihanna pomogla rodnom Barbadosu, sada New Yorku

Rihanna pomogla rodnom Barbadosu, sada New Yorku

U jeku borbe s virusom korona, mnoge su zvezde pokazale svoje veliko srce te donacijama pomogle medicinskom sektoru, ako i ljudima koji su ostali bez osnovnih prihoda. Izuzetno velikodušnom pokazala se Rihanna.

Celi svet pogođen je koronavirusom, a mnoge poznate osobe, uključujući i muzičare, odlučile su pomoći onim najugroženijim područjima.

PevačicaRihanna prije nekoliko je dana donirala ukupno5 miliona dolara, dok je 700 hiljada usmereno prema Barbadosu za kupovinu ventilatora.

Donaciju je Rihanna izvršila putem Clara Lionel fondacije, a s novcem će se pomoći i bankama hrane, pokrivanju troškova testiranja u zemljama kao što su Haiti i Malawi, te u nabavci medicinske opreme za lečnike i medicinske sestre u područjima zahvaćenima koronom.

Osim toga, Rihanna je sada deo novca usmerila i prema New Yorku, gde se zaraza izrazito brzo proširila te je novo žarište SAD-a.

Guverner New Yorka Andrew Cuomo javno joj je zahvalio na pomoći rečima: ‘Želim zahvaliti Rihanni i fondaciji Rihanna na donaciji lične zaštitne opreme državi New York. Toliko cenimo vašu pomoć i pomoć mnogih drugih koji su istupili u ovim kriznim vremenima’.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments