Sunday, July 25, 2021
HomeMagazinReč urednika

Reč urednika

Dragi čitaoci

U poslednjim satima ove godine ne želim da Vam pričam kakva je bila baš ova godina koju napuštamo, to već svi znamo. Kao i uvek i sada vredi izreka „Najmračnije je pre svitanja“, i ovo je pravilo koje oduvek savršeno funkcioniše. Stoga večeras i svakog novog dana ispunite svoja srca radošću, ljubavlju, mirom. Potrudite se da svakog dana pokažete nekom da ga volite i da vam je bitam, pa makar se radilo i o potpunom neznancu.

Sada već svi vidite koliko negativne energije se nakupilo među svima nama, toliko da su se desile sve negativne stvari koje već sada mogu biti iza nas, ako vi tako odlučite. Više nego ikada potrebna nam je snaga, a ona dolazi iz zajedništva, stoga moramo biti ujedinjeni pre svega u veri, ljubavi i dobrim delima, i svima će nam biti bolje.

Od srca vam želim da se svakog jutra budite bezbrižni, sa mirom u sebi i oko sebe, da svakog dana koračate sigurno, čineći ljude oko sebe srećnim, da svake večeri legnete spokojni i zahvalni, jer zapamtite, svi smo mi privilegovani jer živimo ove živote, i ama baš svi smo tu gde jesmo sa razlogom. Na nama je. Srećna vam Nova godina!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular