Thursday, May 6, 2021
HomeHoroskopPUN MESEC I RETROGRADNI MERKUR ZAJEDNO NAPADAJU! Svi bi trebalo da malo...

PUN MESEC I RETROGRADNI MERKUR ZAJEDNO NAPADAJU! Svi bi trebalo da malo usporimo do 20. februara

Mnogi će se ovih dana osetiti i euforično i izmoreno, budući da će zbog zvezda biti nestrpljivi, imaće snažnu želju za brzim napretkom, ali surova realnost može da kaže drugačije. Naredni dani, pod kontradiktornim uticajima, nekima će doneti olakšanje, a drugima još više naglasiti frustracije, koje lako mogu da prerastu u bes, prenosi sajt Animamundiherbals.com.

U ove dane bilo bi dobro da svi malo usporimo i vreme iskoristimo za sebe, da se zagledamo u svoja osećanja i racionalizujemo ih. To nekima neće prijati jer će na površinu isplivati manje prijatni doživljaji, poput ljubomore, osećaja odbijanja, izdaje, pa mogu da se osete ranjivim.

Takođe, uoči punog Meseca 28. januara, napetost raste, pa je moguće da ćete biti osetljiviji nego inače. Moguće je da ćete se svađati sa ukućanima, a od sutra posebno pripazite na komunikaciju s drugima. Na sve to, vrlo je verovatno i da vam stara ljubav zakuca na vrata, pa su moguće i nesuglasice sa sadašnjim partnerom.

Da sve bude intrigantnije, u subotu Merkur kreće retrogradnim hodom prvi put u ovoj godini. A to uvek znači dodatni oprez. Do 20. februara sve će ići znatno sporije nego inače, mnogi planovi će se izjaloviti, moguće je da će nam se činiti da nam jednostavno ništa ne ide od ruke.

Kada krene retrogradni Merkur, tada ne treba počinjati nove poslove, potpisivati ugovore, kupovati vrednosti, ali ono što je unapred dogovoreno se može ostvariti.

Takođe, ovaj period je idealan za ponovno preispitivanje planova, projekata, obaveza. Unesite neophodne izmene u svoje projekte, prilagodite se promenama. U krajnjem slučaju, ovaj period donosi i dosta toga oslobađajućeg, pa je moguće da ćete se rešiti onoga što vas sputava. Neće sve ići lako, mogući su nesporazumi, ali biće bolje ako se reorganizujete i dalje krenete čistog računa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments