Friday, June 18, 2021
HomeArhivaPUCNJAVA U NJUJORKU: Crnogorac Sanel Musić (21) izrešetan u autu

PUCNJAVA U NJUJORKU: Crnogorac Sanel Musić (21) izrešetan u autu

Sanel Musić (21) je poginuo, a Elvis Lješnjanin ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Kvinsu u četvrtak, oko 4:30 ujutro. Prema izvorima iz policije, Musić je sedeo na mestu vozača, a Lješnjanin stajao ispred vozila na uglu 91. ulice i 85. Avenije kada su iz tamnog “sedana” krenuli pucnji, piše Njujork post.

Musić je prevezen u bolnicu gde su ga sat i po kasnije proglasili mrtvim, saopštila je policija. Njegov, od bola skrhani otac Orlo Musić, rekao je da nije imao priliku da se oprosti od sina.

“Nisu nam dozvolili da ga vidimo, upucan je više puta”, rekao je u kratkom telefonskom razgovoru. Orlo se sa sinom poslednji put čuo u 03:00 sati ujutro.

Orlo je pre više od 24 godine došao iz Crne Gore u SAD u potrazi za boljim životom, prenosi Telegraf.rs. Sanel, najmlađi od petoro dece, rođen u SAD-u.

“Moj sin je bio neverovatan. Bio je pun potencijala, ali mu je, kao američkom građaninu, život bio bezvredan, s obzirom na to da je ubijen na ulici. Voleo je trčanje i bio je usred traženja posla. Zbog Kovid-19 čekao je da se situacija stabilizuje. Svi su šokirani. Crnu Goru smo napustili da spasemo živote, a ovde ih gubimo”, rekao je uplakani otac.

Lješnjanin, koji je upucan u levu ruku, prevezen je u Medicinski centar bolnice Jamajka i nalazi se u teškom stanju.

Kako prenosi NY Post, još niko nije uhapšen u vezi ovog slučaja.

Njujork post

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments