Saturday, December 5, 2020
Home Osa news Strane vesti PROTEST U VAŠINGTONU: Tramp prošao kroz masu svojih pristalica i pozdravio ih!

PROTEST U VAŠINGTONU: Tramp prošao kroz masu svojih pristalica i pozdravio ih!

Pristalice predsednika Donalda Trampa počele su da se okupljaju u Vašingtonu na protestu protiv, kako navode, “izborne krađe” na predsedničkim izborima.

Bilo je i drugih pro-Trampovih protesta širom zemlje otkako je Bajden proglašen za pobednika 7. novembra, ali oni su bili mali i odvijali su se sa malo incidenata, navodi Rojters. Protest podrške Trampu u Vašingtonu i drugim gradovima okupiće kombinaciju predsednikovih pristalica, poput istaknutih članova ekstremne desnice, kao što su Aleks Džons, Nikolasa Fuentesa i drugih.

https://platform.twitter.com/embed/index.html?creatorScreenName=KurirVesti&dnt=false&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1327672141836292098&lang=sr&origin=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fplaneta%2F3567655%2Fprotest-u-vasingtonu-tramp-prosao-kroz-masu-svojih-pristalica-i-pozdravio-ih-na-putu-za-golf-teren-foto-video&siteScreenName=KurirVesti&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px Trampov automobil je na putu do njegovog golf terena prošao pored demonstranata u centru Vašingtona koji su skandirali “SAD!” i “Još četiri godine!” dok je predsednička kolona vozila prolazila pored njih. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments