Tuesday, June 22, 2021
HomeOsa newsStrane vestiPROTEST U VAŠINGTONU: Tramp prošao kroz masu svojih pristalica i pozdravio ih!

PROTEST U VAŠINGTONU: Tramp prošao kroz masu svojih pristalica i pozdravio ih!

Pristalice predsednika Donalda Trampa počele su da se okupljaju u Vašingtonu na protestu protiv, kako navode, “izborne krađe” na predsedničkim izborima.

Bilo je i drugih pro-Trampovih protesta širom zemlje otkako je Bajden proglašen za pobednika 7. novembra, ali oni su bili mali i odvijali su se sa malo incidenata, navodi Rojters. Protest podrške Trampu u Vašingtonu i drugim gradovima okupiće kombinaciju predsednikovih pristalica, poput istaknutih članova ekstremne desnice, kao što su Aleks Džons, Nikolasa Fuentesa i drugih.

https://platform.twitter.com/embed/index.html?creatorScreenName=KurirVesti&dnt=false&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1327672141836292098&lang=sr&origin=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fplaneta%2F3567655%2Fprotest-u-vasingtonu-tramp-prosao-kroz-masu-svojih-pristalica-i-pozdravio-ih-na-putu-za-golf-teren-foto-video&siteScreenName=KurirVesti&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px Trampov automobil je na putu do njegovog golf terena prošao pored demonstranata u centru Vašingtona koji su skandirali “SAD!” i “Još četiri godine!” dok je predsednička kolona vozila prolazila pored njih. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments