Thursday, July 29, 2021
HomeShowbizProšlo je 20 godina od kad je Kijanu Rivs sahranio jedinu ljubav...

Prošlo je 20 godina od kad je Kijanu Rivs sahranio jedinu ljubav i jedino dete

U vreme kada se internetom vesti šire munjevitom brzinom te se mnoge slavne ličnosti dovode u vezu sa raznim kultovima poput Kabale njegovo ime uvek izostaje. Izostaje s razlogom jer on nikada nije ni bio deo nečeg što nije u srcu istinski dobrog čoveka. Holivudski glumac Kijanu Rivs proslavio se svojom ulogom u filmu “The Matrix”, koji je zaradio neverovatnih 463 miliona dolara, nominovan je i nagrađen sa čak 4 Oskara. Iako se priča o ovom filmu može nazvati i te kako uspešnom i srećnom, to se nažalost ne može reći i za životnu priču njegove zvezde.

Kijanu Rivs može da kaže da mu je život bio sve, samo ne lak.

Celi svet zna za tragedije koje su mu se dogodile – smrt deteta odmah po porođaju i fatalnu saobraćajnu nesreću koju je doživela Dženifer Sajm, njegova prva velika ljubav, dve godine nakon što su izgubili bebu.

Od tada je prošlo 20 godina, od kojih je većinu Kijanu proveo sam. Iako je prošlo mnogo vremena, glumac priznaje da bol nikada nije nestao, već je vremenom naučio kako da živi sa tim, kao i da se i dan danas pita kako bi njegov život izgledao da su Dženifer i beba žive. Kako bi one izgledale… Šta bi sve zajedno radili…

-Kada ljudi koje voliš zauvek odu, ostaješ sam. Nedostaje mi da budu deo mog života, i da ja budem deo njihovog. Nedostaje mi ono što se nikad neće desiti… Ono što smo mogli da radimo zajedno – rekao je Kijanu u jednom intervjuu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular