Sunday, November 29, 2020
Home Arhiva Propada lanac restorana Jamiea Olivera

Propada lanac restorana Jamiea Olivera

Slavni kuvar Jamie Oliver izjavio je da je izuzetno tužan nakon što je proces zatvaranja njegovog lanaca restorana preuzela revizorska kuća KPMG, što je dovelo u pitanje oko 1.300 radnih mesta.

Najpre je pogođen njegov lanac od 23 italijanska restorana, ali uskoro će se zatvoriti i preostali restorani Fifteen i Barbecoa.
Još prošle godine je krenula propast slavnog kuvara kada je biti prinuđen podeliti 600 otkaza i zatvoriti 12 restorana. U tim trenucima ga je od potpunog kolapsa spasila finansijska injekcija koju je primio od svojih investitora.
“Znam koliko je ovo teško za nas sve. Želio bih da se zahvalim svim klijentima koji su uživali u našim jelima i koji su nas podržavali u poslednjoj deceniji, bilo je pravo zadovoljstvo usluživati vas”, nedavno je saopštio Jamie Oliver.
U 2017. godini Jamie Oliver zatvorio je svoj restoran Union Jacks te je prestao izdavati svoj časopis Jamie, koji je publikovan gotovo deset godina, piše BBC.

- Advertisment -

Most Popular

Glumac tvrdi da su mu za koronu rekli 2011. godine

Film “Zaraza” iz 2011. godine danas se čini kao pročanstvo. Film prati pojavu novog virusa neobičnih simptoma, koji se brzo širi. Sada...

Kćerka Mileta Kitića pomjera granice

Pjevačica Elena Kitić poznata je po svojoj jedinstvenoj pojavi i ekscentričnom stajlingu i baš zbog toga, mnoge djevojčice i djevojke sređuju se...

GОRI PАRIZ- DEMONSTRANTI ZAPALILI I CENTRALNU BANKU FRANCUSKE (VIDЕО)

Francuska policija upotrebila je suzavac protiv demonstranata koji su se okupili u Parizu zbog donošenja novog...

Svetom upravlja ova Imperija iz senke a njeno oružje je Duboka država – EVO ŠTA JE TO …

Jeste li čuli za takozvanu duboku državu? Jeste? Ali verovatno ne znate da im je pravo...

Recent Comments