Thursday, May 13, 2021
HomeArhivaProključaće od besa! Zavodnik otkrio da li je u krevetu bolja Anđelina...

Proključaće od besa! Zavodnik otkrio da li je u krevetu bolja Anđelina ili Dženifer

Zavodnik Bred Pit, holivudski glumac i bivši muž večitih rivalki otkrio je koja je od njih dve bolja u krevetu. Anđelina ili Dženifer pitanje je sad…

ANđelina ili Dženifer pitanje je koje je mnogo puta postavljeno 56-godišnjem glumcu. Iako nikada nije želeo da otkrije s kojom damom je bio ispunjeniji, izbor blizak glumcu otkrio je da mu se holivudski glumac jednom poverio otkrivši jednu hot ajnu…

Naime, Bred Pit otkrio je da je s Dženifer bilo uzbudljivije i strastvenije.

Anđelina ili Dženifer – Bred Pit presudio koja je bolja! 

Izvor blizak glumcu rekao je da je jednom prilikom popio čašicu više i da je iz njega istina sama pronašla put.

– Jednom je popio dva, tri pića više pa su ga prijatelji nagovarali da otkrije s kojom suprugom mu je bilo zabavnije u krevetu. Iako je isprva odbijao odgovoriti na to pitanje, na kraju je ipak priznao da je s Dženifer bilo sve opuštenije te da je u njihovom krevetu bilo više strasti.

– Iako je napomenuo kako je s Anđelinom tako bilo a pčetku veze, okolnosti u se ipak promenile. Anđelina Džoli navodni nije htela da spava s njim više od dva puta tjedno.

– Bred je čak otkrio da je Dženifer najzabavnija osoba s kojom je spavao te da ga je uvek privlačilo to što je puna samopouzdanja i spremna na nove stvari. Kako navodi izvor, rekao je da ga gotovo nikad nije odbijala i da je uvek bila raspoložena za ‘vruće’ igrice. 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments