Thursday, November 26, 2020
Home Arhiva Pripreme za Evroviziju

Pripreme za Evroviziju

Takmičenje za pesmu Evrovizije će se ove godine u maju održati u Holandiji, u Ahoy areni. Holandija je prošle godine osvojila prvo mesto na ovom takmičenju kada ih je predstavljao Duncan Laurence s pesmom “Arcade”. Pripreme za organizaciju takmičenja 2020. počele se u noći nakon pobjede u Tel Avivu, kako je supervizor EBU-a Jon Ola Sand uručio holandskom emiteru AVROTROS uputstva i USB s alatima kako bi počeli s pripremom takmičenja. AVROTROS će organizovati takmičenje u saradnji s televizijskim kućama NPO i NOS.

Prema ministru Holandije, Mark Rutteu, nekoliko sati nakon pobede Holandije, nekoliko gradonačelnika već je prijavilo svoj grad za domaćina, ali pobedio je Roterrdam.

Grad domaćin je odabran na konsultacijama s EBU-om nakon što su emiteri posetili sve gradove, i nakon što su gradovi poslali svoje kandidature TV kućama do sredine jula prošle.

- Advertisment -

Most Popular

Četiri modne greške zbog kojih izgledate starije

Postoje sitne greške koje pravimo pri oblačenju i kombinovanju odjeće zbog kojih možda ostavljate drugačiji utisak od onog koji ste željeli.

Megan Markl izgubila bebu

Megan Markl je otvorila dušu i otkrila kako je u julu ove godine izgubila bebu.Za New York Times...

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

Recent Comments