Saturday, October 24, 2020
Home Arhiva Princ Hari i Megan Markl nastavili da uništavaju odnose s porodicom!

Princ Hari i Megan Markl nastavili da uništavaju odnose s porodicom!

Poznato je da se mladi bračni par distancirao od ostatka kraljevske porodice, oni su se preselili na drugi kontinent i izabrali da žive drugačijim životom, ipak ovog puta otišli su korak dalje, kada su odbili kraljičin zahtev, što je samo dovelo do kulminacije loših odnosa u porodici!

Naime kraljica Elizabeta u poslednje vreme posvetila se planiranju i organizaciji porodičnog odmora. Poslednji kontakt mladog bračnog para sa kraljicom bio je vezan za porodično okupljanje u Engleskoj, nakon čega bi svi zajedno otputovali u Škotsku, što su oni bez razmisljanja odbili, navodi Gossip Cop.

Tim gestom ne samo da su uvredili kraljicu već su i ‘dokrajčili‘ svaki iole dobar odnos koji su imali sa porodicom. iako se početkom leta govorilo da će mladi par ipak doći u Britaniju, oni su doneli drugačiju odluku, odbivši da prisustvuju porodičnom druženju, a kao glavni razlog naveli su pandemiju i strah od potencijalne zaraze.

Ono što dodatno pogoršava situaciju jeste kršenje tradicije koja nalaže da se na svakom kraljevskom putovanju pojave svi članovi kraljevske porodice što ovog puta neće biti slučaj.

Poznato je da se Megan Markl ne oseća dobrodošlom u porodicu kao i to da ima punu podršku svog muža princa Harija.

Hari i Megan osim što ni na koji način ne nastoje da poprave odnose u porodici, vešto izbegavajući svaki kontakt i druženje, što im je zamerio čak i Harijev brat princ Viliam, digli su veliku prašinu njihovom novom knjigom ‘Pronalazak slobode’ kojom bi mogli da otkriju ‘tamnu stranu’ kraljevske porodice, što bi verovatno dovelo do potpunog prekida komunikacije i svaki pokušaj daljeg normalizovanja odnose bio bi uzaludan.

- Advertisment -

Most Popular

Zašto parovi najčešće odlaze na terapiju tokom oktobra?

Kada stvari krenu naopako, terapija postaje jedno od rješenja za brojne parove, koji žele da ljubavi pruže novu šansu.

Sara Džesika Parker: Keri Bredšo me je upropastila

Glumica Sara Džesika Parker nije bila previše iznenađena kad je čula da je određeni procenat publike, uprkos odavno završenom snimanju serije “Seks...

Gucci prodaje poderane najlonke, cijena prava sitnica

Modna kuća Gucci ponovno je na udaru kritika nakon što su predstavili novi model najlonki koji je dizajniran tako da izgleda kao...

Ana Vintur se razvodi od milionera nakon 16 godina braka

Urednica magazina “Vogue” Ana Vintur i milioner Šelbi Brajan odlučili su da stave tačku na svoj 16 godina dug brak.

Recent Comments