Wednesday, December 2, 2020
Home Arhiva Predstavljamo: Bit bend iz Beograda

Predstavljamo: Bit bend iz Beograda

Bend koji se izborio za svoje mesto na konkurentnoj srbijanskoj sceni

Bit band je grupa sastavljena od prekaljenih, dugogodišnjih muzičara iz Beograda koji se isključivo bave delatnostima u domenu muzičke produkcije. Grupa na nedeljnom nivou redovno nastupa kako u Beogradu tako i po klubovima širom Srbije, BiH, ali i dijaspore. Pored popularne muzike koja se svira po klubovima koja je sastavni deo noćnog života, bend je prepoznatljiv po širokom repertoaru sačinjenom i od žanrova poput stranog popa, funka, RnR, R&B, čak i aktuelne hitove haus muzike.

Bit band iza sebe ima hiljade živih nastupa, odsviranih korporacijskih proslava, svadbi, rođendana, a koliko je ovo zaista kvalitetna grupa govori i podatak da ih je Amadeus bend 2016. godine pozvao da budu gosti na njihovom velikom koncertu u Sava Centru u Beogradu, i činjenica da su jednom od najboljih domaćih bendova bili predgrupa na svakoj većoj manifestaciji kao i to da ih momci iz Amadeusa redovno angažuju za svoje privatne proslave.

Grupa se od skoro bavi i autorskim radom i izbacili su već dva spota od čega jedan snimljen upravo u Sava Centru. Bend inače poseduje i svoj studio za snimanje i audio produkciju jer se njegovi članovi dugi niz godina bave studijskim radom.

- Advertisment -

Most Popular

Zastrašujuća stvarnost: Hvata vas jeza? Plašite se da bi vas neko mogao upotrebiti za …

Ako živimo u sistemu u kome je skoro sve napadnuto – porodica, moral, država, sloboda mišljenja,...

Predrag Kon u šoku zbog snimka koji je objavio Branimir Nestorović – VIDEO

Bivši član Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije virusa korona dr Branimir Nestorović jednim video...

Nađ skidao manekenku žena ga gledala

Albert i Mirna Nađ ponovo su u epicentru dešavanja. Ovoga puta supruga nekadašnjeg fudbalskog asa je kreirala donji veš, pa...

Frano Lasić dobio sina sa 30 godina mlađom suprugom!

 U subotu 29. novembra Milena Matić i Frano Lasić postali su roditelji prelepog dečaka. Milena se samo...

Recent Comments