Thursday, July 29, 2021
HomeArhivaPredstavljamo: Bit bend iz Beograda

Predstavljamo: Bit bend iz Beograda

Bend koji se izborio za svoje mesto na konkurentnoj srbijanskoj sceni

Bit band je grupa sastavljena od prekaljenih, dugogodišnjih muzičara iz Beograda koji se isključivo bave delatnostima u domenu muzičke produkcije. Grupa na nedeljnom nivou redovno nastupa kako u Beogradu tako i po klubovima širom Srbije, BiH, ali i dijaspore. Pored popularne muzike koja se svira po klubovima koja je sastavni deo noćnog života, bend je prepoznatljiv po širokom repertoaru sačinjenom i od žanrova poput stranog popa, funka, RnR, R&B, čak i aktuelne hitove haus muzike.

Bit band iza sebe ima hiljade živih nastupa, odsviranih korporacijskih proslava, svadbi, rođendana, a koliko je ovo zaista kvalitetna grupa govori i podatak da ih je Amadeus bend 2016. godine pozvao da budu gosti na njihovom velikom koncertu u Sava Centru u Beogradu, i činjenica da su jednom od najboljih domaćih bendova bili predgrupa na svakoj većoj manifestaciji kao i to da ih momci iz Amadeusa redovno angažuju za svoje privatne proslave.

Grupa se od skoro bavi i autorskim radom i izbacili su već dva spota od čega jedan snimljen upravo u Sava Centru. Bend inače poseduje i svoj studio za snimanje i audio produkciju jer se njegovi članovi dugi niz godina bave studijskim radom.

Most Popular

Most Popular

Most Popular