Thursday, August 5, 2021
HomeArhivaPredsedavajući “Svetskog ekonomskog foruma” traži stavljanje čipa u glavu kako bi vlada...

Predsedavajući “Svetskog ekonomskog foruma” traži stavljanje čipa u glavu kako bi vlada mogla čitati naše misli

Klaus Schwab želi stvoriti Agendu 2030 koja se prvenstveno temelji na demontiranju trenutnog kapitalističkog sistema u korist veće centralizovane autoritarne vladavine koja će dovesti do nižeg životnog standarda, manje potrošnje goriva, manje građanskih sloboda i puno više vladine kontrole koja prati sve što radimo uz ograničenje putovanja.

Schwab je predani marksist koji tvrdi da korporacije duguju društvu, a ne deoničarima koje naziva “deonicima“, kao da su socijalni program sami po sebi.

Njegov  “Veliko poništavanje” uključuje njegovu  “ekonomiju dionik” sa zategnutom vizijom onoga što naziva  “četvrtom industrijskom revolucijom“.

Schwab, zanimljivo, sasvim pogrešno predstavlja cele prve tri industrijske revolucije.  Jedino ispravno tvrdi da je prvi bio izum parnog stroja.

Tvrdi da je druga masovna proizvodnja, izostavljajući činjenicu da je masovnu proizvodnju izumeo Henry Ford u odnosu na Model-T na temelju industrijske revolucije motora s izgaranjem i fosilnih goriva koje on propušta spomenuti.

Treću industrijsku revoluciju pripisuje računaru, a četvrtu industrijsku revoluciju, za koju tvrdi da spaja čovjeka s čipovima koje mašinski lepe u nas. Izričito kaže na čikaškom veću za globalna pitanja:

“Ono do čega će dovesti četvrta industrijska revolucija je spoj našeg fizičkog, digitalnog i biološkog identiteta.”

U Schwabovoj knjizi “Oblikovanje budućnosti četvrte industrijske revolucije” objašnjava da će tehnologija u razvoju omogućiti vlastima da  “uđu u dotadašnji privatni prostor naših umova, čitajući naše misli i utičući na naše ponašanje “.

Čini se da je Schwab gledao film Izveštaj o manjini, jer čini se da je na njega uticao način na koji vlada može sprečiti zločine čitajući vaše misli.

„Kako se sposobnosti na ovom području poboljšavaju, povećaće se iskušenje za agencije za provođenje zakona i sudove da koriste tehnike za utvrđivanje verovatnoće kriminalnih radnji, procenu krivice ili čak moguće dohvatanje uspomena direktno iz mozga ljudi. …

Čak i prelazak državne granice mogao bi jednog dana zahtevati detaljno skeniranje mozga kako bi se procenio bezbednosni rizik pojedinca. “

“Tehnologije četvrte industrijske revolucije neće se zaustaviti tako da postanu deo fizičkog sveta oko nas – postaće deo nas.”

“Doista, neki od nas već smatraju da su naši pametni telefoni postali produžetak nas samih. Današnji spoljni uređaji – od nosivih računara do slušalica s virtualnom stvarnošću – postaće gotovo sigurno ugradivi u naša tela i mozak. “

Schwab takođe odobrava “aktivne implantabilne mikročipove koji probijaju kožnu barijeru našeg tela“.

Kako zanimljiva kombinacija i značenje reči, koji meta jezik! Zar je moguće da ovakvi zločinci mogu ostati nekažnjeni, pa odavno rekoh, Mengele, te fašizam i nacizam su male bebe za ove sadašnje projektante naše teške budućnosti. Hoćemo li im ovo dozvoliti?

Ako se slučajno usudimo govoriti o vakcinama, umetanju  mikročipova ili nanobajta, odmah nas preusmeravaju u teoretičara zavere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular