Thursday, July 29, 2021
HomeShowbizPotresna ispovest Kim Kardašijan: "Poredili su me sa kitom, mesecima nisam mogla...

Potresna ispovest Kim Kardašijan: “Poredili su me sa kitom, mesecima nisam mogla da izađem iz kuće”

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan godinama postavlja trendove kada je izgled i oblačenje u pitanju. Iako se smatra jednom od najzgodnijih žena, Kim je otkrila da se tokom trudnoće osećala jako nesigurno, kao i da je pritisak medija ostavio psihičke posledice na nju.

– Kada sam bila trudna sa Nort patila sam od preklampsije, zbog čega sam oticala nekontrolisano. Ugojila sam se i porodila šest nedelja ranije. Plakala sam svakog dana zbog onog što se desilo sa mojim telom uglavnom zbog pritiska od poređenja sa tim kako javnost smatra da bi zdrava trudnica trebalo da izgleda. Takođe, mediji su me poredili sa kitom. Gledanje u sve fotografije onlajn i u magazinima učinilo me je tako nesigurnom. Plašila sam se da li će ikada moje telo izgledati kao pre trudnoće – napisala je Kim na svom Insta-storiju.

Kako je dalje navela, maliciozni komentari i naslovi u medijima potpuno su je slomili.

– Bila sam posramljena nedeljnim naslovnim stranama, koje su učinile moje nesigurnosti tako bolnim, pa nisam mogla da izađem iz kuće mesecima kasnije. Stvarno me je slomilo – napisala je Kardašijanka i dodala:- Srećom, uspela sam frustracije i osećanja posramljenosti da kanališem u motivaciju i to me je dovelo ovde, gde sam danas. Kada bih rekla da to nije ostavilo mentalne posledice na mene, lagala bih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular