Monday, November 30, 2020
Home Osa news Potpuno drugačiji praznici ove godine: Deda Mrazevi će umesto deteta u krilu...

Potpuno drugačiji praznici ove godine: Deda Mrazevi će umesto deteta u krilu držati laptop

Doček Božića i obilazak dece za vreme novogodišnjih praznika zbog pandemije je promenjen pa su tako okupljanja obustavljena, a Deda Mraz će u svom krilu umesto deteta držati laptop putem kog će im se obratiti.

Kako bi sve bilo uigrano i prošlo bez problema, Deda Mrazevi su u Londonu krenuli u zabavnu školu kako bi naučili korišćenje novih tehnologija i testirali kako će za vreme božičnih i novogodišnjih praznika razgovarati s decom.

Ovu edukaciju je organizovala jedna od kompanija koja se bavi dečjim događajima pa je tako odlučila da pruži nezaboravno virtuelno iskustvo i druženje dece i Deda Mrazeva.

Naime, putem Fejsbuka Deda Mrazevi će započeti virtuelne video četove, a deci će biti omogućeno da kroz taj svet tehnologije osete prave čari Božića pa će tako imati virtuelnu vožnju sankama ili se uputiti u potragu za blagom sa vilenjacima.- Nismo želeli da planiramo i rizikujemo zdravlje dece i drugih održavanjem uobičajenih božičnih događaja uživo, pogotovo tokom još jednog lokdauna koji je nastupio u Velikoj Britaniji. Na ovaj način će biti sigurna i personalizovana proslava, deca neće morati da čekaju u redu, već će imati “svog” Deda Mraza i s njim komunicirati iz udobnosti svog doma. Božić je uvek u jednu ruku vršio pritisak na roditelje, a on je ove godine još veći – kazala je Helen Nurs koja sa svojim suprugom vodi kompaniju Wonder Adventures, piše BBC.

Deda Mrazevi će morati da savladaju nove tehnologije i nauče kako da uspostave videopoziv s mališanima koji ih željno očekuju i time se uklope u takozvano novo normalno i za sada praznike proslave onlajn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Elizabet Harli u šestoj deceniji ima figuru za medalju!

Glumica oduševila korisnike Instagrama neverovatnim telom na kojem bi joj pozavidele i upola mlađe žene

Kraljica Maksima objasnila šta je savršen stil!

Kraljica Maksima je dobro poznata po svojim fenomenalnim kombinacijama, a i ovog puta je bila na visini zadatka. Ona...

Dok svi bruje o njegovom braku sa Severinom, Igor Kojić oglasio se na Instagramu

Brak Severine i Igora Kojića tema je o kojoj se u javnosti uveliko bruji.Mesecima se ovaj...

Glumac tvrdi da su mu za koronu rekli 2011. godine

Film “Zaraza” iz 2011. godine danas se čini kao pročanstvo. Film prati pojavu novog virusa neobičnih simptoma, koji se brzo širi. Sada...

Recent Comments