Monday, November 30, 2020
Home Osa news POTPUNO ATIPIČAN RIJALITI TAKMIČAR: Mišel Gvozdenović slavi rođendan u "Zadruzi"

POTPUNO ATIPIČAN RIJALITI TAKMIČAR: Mišel Gvozdenović slavi rođendan u “Zadruzi”

Prva asocijacija na savremene rijliti šou programe, kao što su “Parovi” ili “Zadruga” su svakodnevni skandali, svađe, tuče, nervni slomovi. Nerijetko imamo priliku vidjeti i da se kompletne porodice raspadaju pred kamerama. U tim programima najčešće učestvuju starlete, koje nakon izlaska iz istih po pravilu postaju pjevačice, kao i kriminalci, osvjedočeni narkomani i sl.

Ipak, svako pravilo ima izuzetak. Tako je u aktuelnoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” učešće uzeo i Mišel Gvozdenović, za kojeg se ništa od navedenog ne može reći. Riječ je o momku koji se takmičio u “Zvezdama Granda”, a u velikom finalu je bio četvrti. Svoje mjesto na estradnom nebu gradio je i gradi isključivo svojim talentom i radom. Iako je u rodu sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem, tu činjenicu nikad nije koristio da skrene pažnju na sebe i preko noći postane popularan. Kako kaže “Zadrugu” će iskoristiti kao odskočnu dasku u svojoj daljoj karijeri, a po njegovom dosadašnjem učešću možemo zaključiti da bježi od skandala, svađa i prepirki, te da je jedan od omiljenijih takmičara.

Mišel je rođen na današnji dan 1988. godine u Holandiji. Ponosni roditelji kod svog sina ističu prvo to što je vrijedan i posvećen poslu, pa tek onda talenat. Zanimljivo, mladi pjevač je poliglota. Tečno govori francuski, engleski, njemači i holandski. U školi je čak imao bolje ocjene iz njemačkog nego iz holandskog koji mu je maternji. On je neko ko ne voli da se razmeće u novcu i izobilju, a luksuzom smatra maminu kuhinju.

Mišelu čestitke za rođendan stižu sa svih strana, naravno najviše iz Holandije, a i mi se priključujemo čestitkama, te mu želimo da ostvari svoj potencijal i postane jedno od ključnih imena na estradnom nebu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Elizabet Harli u šestoj deceniji ima figuru za medalju!

Glumica oduševila korisnike Instagrama neverovatnim telom na kojem bi joj pozavidele i upola mlađe žene

Kraljica Maksima objasnila šta je savršen stil!

Kraljica Maksima je dobro poznata po svojim fenomenalnim kombinacijama, a i ovog puta je bila na visini zadatka. Ona...

Dok svi bruje o njegovom braku sa Severinom, Igor Kojić oglasio se na Instagramu

Brak Severine i Igora Kojića tema je o kojoj se u javnosti uveliko bruji.Mesecima se ovaj...

Glumac tvrdi da su mu za koronu rekli 2011. godine

Film “Zaraza” iz 2011. godine danas se čini kao pročanstvo. Film prati pojavu novog virusa neobičnih simptoma, koji se brzo širi. Sada...

Recent Comments