Thursday, May 6, 2021
HomeOsa newsPOTPUNO ATIPIČAN RIJALITI TAKMIČAR: Mišel Gvozdenović slavi rođendan u "Zadruzi"

POTPUNO ATIPIČAN RIJALITI TAKMIČAR: Mišel Gvozdenović slavi rođendan u “Zadruzi”

Prva asocijacija na savremene rijliti šou programe, kao što su “Parovi” ili “Zadruga” su svakodnevni skandali, svađe, tuče, nervni slomovi. Nerijetko imamo priliku vidjeti i da se kompletne porodice raspadaju pred kamerama. U tim programima najčešće učestvuju starlete, koje nakon izlaska iz istih po pravilu postaju pjevačice, kao i kriminalci, osvjedočeni narkomani i sl.

Ipak, svako pravilo ima izuzetak. Tako je u aktuelnoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” učešće uzeo i Mišel Gvozdenović, za kojeg se ništa od navedenog ne može reći. Riječ je o momku koji se takmičio u “Zvezdama Granda”, a u velikom finalu je bio četvrti. Svoje mjesto na estradnom nebu gradio je i gradi isključivo svojim talentom i radom. Iako je u rodu sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem, tu činjenicu nikad nije koristio da skrene pažnju na sebe i preko noći postane popularan. Kako kaže “Zadrugu” će iskoristiti kao odskočnu dasku u svojoj daljoj karijeri, a po njegovom dosadašnjem učešću možemo zaključiti da bježi od skandala, svađa i prepirki, te da je jedan od omiljenijih takmičara.

Mišel je rođen na današnji dan 1988. godine u Holandiji. Ponosni roditelji kod svog sina ističu prvo to što je vrijedan i posvećen poslu, pa tek onda talenat. Zanimljivo, mladi pjevač je poliglota. Tečno govori francuski, engleski, njemači i holandski. U školi je čak imao bolje ocjene iz njemačkog nego iz holandskog koji mu je maternji. On je neko ko ne voli da se razmeće u novcu i izobilju, a luksuzom smatra maminu kuhinju.

Mišelu čestitke za rođendan stižu sa svih strana, naravno najviše iz Holandije, a i mi se priključujemo čestitkama, te mu želimo da ostvari svoj potencijal i postane jedno od ključnih imena na estradnom nebu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments