Sunday, August 1, 2021
HomeMediaPostao senzacija zbog izjave poslije vakcinacije

Postao senzacija zbog izjave poslije vakcinacije

Penzioner koji je zakasnio na termin za vakcinaciju protiv kovida 19, postao je “nacionalno blago Velike Britanije” nakon hit intervjua koji je dao za medije.

Martin Kenjon (91) dao je intervju za CNN i nasmijao svijet jer je ispričao kako je zakasnio jer nigdje nije mogao da nađe “prokleto parking mjesto”.

Ispričao je i kako je došao do vakcine i priznao da nije bio baš zadovoljan ručkom, prenosi Index.

“Nazvao sam bolnicu i pitao šta to rade, tu vakcinaciju. Oni su me nakon toga ispitivali razna pitanja, to nije bilo baš zanimljivo, ja sam odgovorio, a oni su mi zatim rekli da dođem u 12:30. Naravno da nigdje nisam mogao pronaći prokleti parking pa sam zakasnio. Svejedno sam sada ovdje, bio sam unutra i uredno su me stavili na spisak”, objasnio je.

“Otišao sam i dali su mi dosta loš ručak, a onda sam se vratio i bili su spremni za mene. I ne, uopšte nije boljelo – nisam znao ni da je igla ušla dok nije izašla. Bilo je vrlo zanimljivo. Bilo je bezbolno”, rekao je.

Onda je poentirao genijalnom opaskom na virus.

“Ne namjeravam da dobijem prokleti virus jer imam unuke i namjeravam dugo da živim kako bi mogao da učestujem u njihovim životima. Nema smisla da sad umrem kad sam ovoliko poživio”, zaključio je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular