Thursday, May 13, 2021
HomeEventiU novom projektu OSA.

U novom projektu OSA.

Lice sa naslovne strane Orange Star Agency vas poziva da postanete naše „Lice sa naslovnice

Svjedoci ste koliko talentovanih i nadarenih osoba ne uspije pokazati svoje vještine širokim narodnim masama jer ne pronalaze kanale za afirmaciju.
Orange Star Agency je u potrazi upravo za takvim, skrivenim talentima. U okviru novog projekta kojeg realizuje naš tim, „Lice sa naslovne strane“, predstaviti ćemo uspješne ljude iz „sjene“, te i na taj način pružiti priliku da dobiju svoje mjesto pod reflektorima.
Ukoliko posjedujete određene kvalitete i sposobnosti po kojima želite postati poznati, a do sada niste dobili ozbiljne šanse da to podjelite sa javnošću, prijavite se!
Da li ste perspektivni sportista, pjevač/ica u usponu, bavite se plesom ili ste u fazi pokretanja neobičnih biznis planova, bilo šta što predstavlja vaš dar ili postignuće, skupa sa vama prezentirati ćemo publici na odgovarajući način te učiniti da budete korak bliže ostvarivanju vaših snova.
Ako smatrate da vaše lice zaslužuje da bude „Lice sa naslovne strane“ našeg magazina podijelite vašu priču sa nama i čitaocima širom Evrope i Balkana.
Također, ukoliko ste mišljenja da pišete interesantne i kreativne eseje u sferi putovanja, show biznisa, umjetnosti ili slično, možete nam poslati vaše radove a mi ćemo najbolje nagraditi.
Pozvani su da se prijave svi ljudi koji se pronalaze u datim opisima, bez obzira odakle dolazite.
Ovim projektom Orange Star Agency tim želi podržati te ohrabriti talentovane osobe, naročito mlade koji do sada nisu dobili svojih „pet minuta“  da pokažu čime raspolažu ili su jednostavno čekali pravo vrijeme i priliku.

 

12

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments