Thursday, July 29, 2021
HomeShowbizPolicija proverava estradu, pevači su na redu!

Policija proverava estradu, pevači su na redu!

Vozila za koja se utvrdi da se neovlašćeno koriste biće privremeno oduzeta zbog sumnje u carinski prekršaj, radi policijskih provera.

oznati jutjuber i influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je ostao bez dva luksuzna automobila “lamborginija urus” i “porše kajena” sa stranim tablicama. Zbog ovog slučaja biće ispitano ko još na estradi vozi automobile registrovane u inostranstvu bez prisustva vlasnika.

Jutjuber nije jedini koji vozi skupocene automobile u našoj zemlji.

Među njima su: Dara BubamaraAndreana ČekićSeka AleksićStefan Đurić Rasta, ali i mnogi drugi.

Vozila za koja se utvrdi da se neovlašćeno koriste biće privremeno oduzeta zbog sumnje u carinski prekršaj, radi policijskih provera.

“Strani državljani, kao i državljani Srbije koji žive u inostranstvu (tamo rade, studiraju ili im je privremeni boravak odobren), mogu da dođu u Srbiju automobilom registrovanim u inostranstvu i da ga koriste dok traju razlozi njihovog boravka”, rekao je neimenovani izvor upućen u proceduru. To vozilo sme da ostane u našoj zemlji najviše tri meseca. Ukoliko planiraju da borave u Srbiji duže, moraju da obave privremeni uvoz, koji je u potpunosti oslobođen plaćanja uvoznih dažbina.

Pritom, stranac mora da ima odobren boravak u našoj zemlji duži od tri meseca.

Pevačica Andreana Čekić tvrdi da je u njenom slučaju sve čisto.

“Ja sam austrijski državljanin i mislim da čak i ne bih mogla da vozim auto na naše table. Kod mene je sve legalno i čisto, potkrepljeno dokumentacijom”, rekla je pevačica, a isto je izjavila i Dara Bubamara.

“Ceo život imam nemačke i austrijske, a otkako sam rodila sina, i francuske papire. Nemam potrebu da prebacujem tablice kad putujem non-stop i imam čiste papire. Ko god želi može da me proveri”, kaže Bubamara.

Rastin prijatelj je objasnio kako stoje stvari kad je reperov vozni park u pitanju:

“Rasta je vlasnik automobila koje je kupio i on ima radnu dozvolu u Švajcarskoj. Po tom osnovu on može da upravlja kolima u našoj zemlji. On je nedavno policiji dostavio kompletnu dokumentaciju i papirologija je čista. Rasta se nikad nije bavio prevarama, a za sve što je kupio ima i potrebne dokaze”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular