Saturday, June 12, 2021
HomeOsa newsDomaće vestiPOGREŠILA BROJ: Nada Topčagić zvala Dačića da joj iznese UGALJ iz kuće!

POGREŠILA BROJ: Nada Topčagić zvala Dačića da joj iznese UGALJ iz kuće!

Nada Topčagić poznata je po svojim anegdotama, a sada je otkrila da je imala neprijatnost kada je pomešala Ivicu Dačića s prijateljem koji joj je iznosio ugalj.

Pevačica je, gostujući u emisiji kod Sanje Marinković, otkrila kako se “obrukala” pred političarem kada ga je greškom pozvala. Naime, voditeljka je gostima priredila zanimljivu igricu, te su morali da stave telefone na točak sreće. Topčagićevoj je zapao zadatak da na nekoliko brojeva pošalje poruku u kojoj piše da je prekršila zakon i da ju je privela policija. Kako bi bile efikasnije i brže, Aleksandra Mladenović je pomogla Nadi i poslala poruke na nekoliko brojeva, između ostalog i njenom nekadašnjem prijatelju Ivici, ložaču. Tada je nastao pravi haos jer je pevačica otkrila da ga je jednom prilikom pomešala s Ivicom Dačićem.

– Meni je strašno trebao Ivica, koji je ložač, i ja sam krenula da ga pozovem, ali sam, umesto njega, greškom pozvala Ivicu Dačića. Jer meni Ivica, ložač, jako jeftino iznosi ugalj i pepeo. I javlja se žena, verovatno Dačićeva sekretarica, i kaže mi: “Nado, pa Ivica je u Briselu”. Ja se pitam kako ložač u Briselu, rekoh “Zlatko, izgubili smo Ivicu mog, otišao u Brisel, verovatno ga neka agencija našla da radi za njih”. Šou – rekla je pevačica i nasmejala sve u studiju.

Nada ne bi bila Nada da ne napravi neki haos u studiju, pa je tako usred emisije dala Draganu Markoviću Palmi da joj miriše obuću. Kada su im stigle nagrade od sponzora, a Topčagićeva je dobila čizme, morala je da ih isproba. Čim je izula svoje leopard cipele u kojima je došla, želela je da se pohvali kako se iz njih ne oseća baš nikakav miris. Budući da je Palma sedeo pored nje, ona mu je obuću prinela pod nos i terala ga da je pomiriše.

On je odgovorio na njenu šalu, pa je začepio nos, ali se na kraju složio s Nadom i rekao da njene cipele nemaju neprijatan miris.  

Poručila Mladenovićki Gluplja si od mene

FOTO: PRINTSCREEN/MAGAZIN IN

Aleksandra Mladenović pomogla je Nadi u slanju poruka u okviru zadatka, a jedna je završila na pogrešnoj adresi – kod Nadine kume iz Sarajeva. – U Sarajevo si poslala, a ne u Beograd. Pa, Aleksandra, sine, ti si gluplja nego ja, pa ne mogu da verujem. Mojoj priji u Sarajevu si poslala – rekla je Nada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments