Sunday, August 1, 2021
HomeShowbizPITAŠ SE KAKO SAM KADA NISAM TU?! Jugoslav Karić nakon priča o...

PITAŠ SE KAKO SAM KADA NISAM TU?! Jugoslav Karić nakon priča o RAZVODU od Elene ŠOKIRAO porukom!

Dizajnerka enterijera Elena Karić i Jugoslav Karić navodno su pre nekoliko meseci rešili da stave da tačku na svoj brak.

Međutim, ni jedno ni drugo nisu se oglašavali ovim povodom, sada, već bivši muž Elene Karićč, iznenadio je porukom u sitne sate na svom Instagramu.

– Sanjaću snove duboke kao najdublje more… Pune života i mašte… Fatalne i vlažne… Ako se budeš noćas budila… Znaj! To je od mog ludila…. Pitaš se kako sam kad nisam tu… Posteljina skroz vlažna, jer osećaš koliko si mi važna… – piše između ostalog na Insta storiju koji je sinoć kasno u noć postavio Jugoslav na mreže i mnogi se pitaju da li su ovi stihovi posvećeni upravo njegovoj bivšoj supruzi.

Podsetimo, kako se spekulisalo u poslednje vreme Elena i Jugoslav su brak okončali pre nekoliko meseci, i odnedavno žive na dve različite adrese.

– Posle niza turbulencija koje su imali tokom više od petnaest godina bračnog života, Elena i Jugoslav su rešili da stave tačku na brak. Shvatili su da njihovi pogledi na budućnost nisu isti, te da više ne mogu da žive zajedno pod istim krovom. Zato Jugoslav već mesecima živi u strogom centru grada, u blizini restorana koji su pre nekoliko godina otvorili zajedno. U blizini tog stana nalazi se i dom njegovog brata Simona Karića. Dok je Elena sa decom ostala da stanuje u velelepnoj vili na Kosmaju koju je uredila po svom ukusu – rekao je izvor blizak porodici za Blic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular