Thursday, July 29, 2021
HomeOsa newsSportPiksijeva supruga je dokaz da su godine samo broj

Piksijeva supruga je dokaz da su godine samo broj

Dragan Stojković Piksi je petog dana marta 2021. godine prvi put kao selektor fudbalske reprezentacije Srbije objavio spisak kandidata za nacionalni tim  i time započeo mandat na klupi našeg nacionalnog tima.

Bogata igračka, a zatim i trenerska karijera, praćena je podrškom Piksiju najbližih ljudi. Stojković je mnogo puta istakao da mu je najveće bogatstvo porodica, supruga Snežana, ćerke Anja i Andrea i sin Marko, kao i unuka Indija Rouz.

Piksi i Snežana su u brak uplovili kao veoma mladi, dok je on imao 23, a ona 22 godine, a iako s početka turbulentan, sada je njihov brak nalik savršenom.

– Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine – rekla je Snežana svojevremeno za magazin „Story“.

Dragan Stojković Piksi je u vreme kada se oženio Snežanom bio najbolji fudbaler u Srbiji, zvezda nikad moćnije Crvene zvezde, a Snežana jedna od najlepših žena u Srbiji. Njena lepota ne bledi ni sada sa 55 godina, već blista kao da ima 30 godina manje, a to se može videti kada god se pojavi u javnosti.

Ona je otkrila i da Piksi nekada posle poraza i po tri noći ne spava, a da je ona uvek tu da ga sasluša, makar joj i po 50 puta pričao istu priču.

Dragan Stojković, Dragan Stojković Piksi, Snežana Stojković
FOTO: STARSPORT©

– Možemo da se foliramo, ali zaista je tako. Ne mislim da to moraš da prećutiš samo u muško-ženskim odnosima, već u svima do kojih ti je stalo. I u prijateljstvu ćeš, sigurno, tako reagovati, ako je neko umoran ili nervozan. Posebna priča je kad neko ima stresan posao, kao Dragan. Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina – rekla je ona u jednom intervjuu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular