Wednesday, May 12, 2021
HomeShowbizPevačica preti: Neću se smiriti dok Sašu Popovića ne oteram u zatvor!

Pevačica preti: Neću se smiriti dok Sašu Popovića ne oteram u zatvor!

Elma Sinanović podnela je prošle godine krivičnu prijavu protiv Saše Popovića za delo krađa i utaja poreza, a nakon prvobitnog odbijanja, tužilaštvo je u decembru 2019. prihvatilo njenu žalbu.

“Srpski telegraf” piše da tužilaštvo sada od Popovića traži da dostavi dodatne podatke o porezu na osnovu pevačicine prijave.

Elma je ranije za domaće medije izjavila da je sa Popovićem potpisala ugovor za “Grand”, u kojem je pisalo da će novac od prodaje albuma dobiti “na ruke”, i da će dobiti procenat od prodaje CD izdanja i kaseta. Međutim, navodi da nikada nije videla ni dinara, zbog čega je tužila nekadašnjeg vlasnika “Grand produkcije”.

“Imam dokaze da me je prevario za novac i da je utajio porez. Neću se smiriti dok ne isteram pravdu na videlo i dok svima ne pokažem ko je u stvari Saša Popović”, govori Elma i otkriva da je Popović okrenuo ploču otkako je optužnica podignuta.

“Sad vidim da dozvoljava onoj deci da pevaju moje pesme u takmičenju i ponekad mi pusti pesmu na Grand televiziji. Kontaktirali su sa mnom čak i neki Popovićevi saradnici ne bi li me odobrovoljio da odustanem, ali mi ne pada na pamet. Rešena sam da isteram pravdu do kraja i da odgovara za to što mi nikada nije isplatio novac od prodatog albuma “Ruka pravde”, koji sam izdala 2000. godine. Neću se smiriti dok ga ne oteram u zatvor jer takvim ljudima je mesto iza rešetaka”, kaže ona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments