Wednesday, July 28, 2021
HomeShowbizPesma je lek za dušu

Pesma je lek za dušu

S obzirom da je trenutno vreme Korone, te da smo u trenutku ljudske istorije koja od nas zahteva između ostalog i socijalnu distancu, odlučili smo da pokušamo pronaći način da socijalnu distancu što više umanjimo.

Upravo pomenuta distanca ne bi smela da postane nešto što će nas sasvim desocijalizovati, te stoga moramo održavati druženje sa dragim ljudima, makar i putem virtuelnog sveta.

Mi kao Orange star magazine želimo da smanjimo tu distancu,  tako što ćemo estradne umetnike zamoliti da se približe svojoj publici u dijaspori.

Pesma je lek za dušu, samim tim ne smemo dopustiti da duša pati, a najbolji način za to je muzka.

Još jedan od razloga zbog kojeg želimo da se bavimo ovom tematikom je taj što su umetnici u svetu u veoma nezavidnom položaju. Konkretno nedavno smo pisali o nemačkom muzičaru koji iza sebe ima preko 30 godina uspešne muzičke karijere, čoveku koji je prvi doživeo da su njegovo dete izbacili iz vrtića, jer kako se navodi on nije relevantan sistemu. Reč je o čoveku koji nikada u svojoj karijeri nije imao ni skandale niti minuse.

Smatramo da mnogi umetnici trenutno imaju slične probleme, gde ih se pokušava omalovažiti i izgurati na rub sistema, te želimo da im pomognemo u ovim teškim vremenima.

Ono o čemu svakako svi trebamo posebno misliti jeste činjenica, da ako se dozvoli da u zaborav padne muzika i pesma, u zaborav će pasti i cela naša kultura, jezik…

Zbog toga smo tu i nastavićemo da obdržavamo svaki segmet naše kulture i tradicije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular