Thursday, November 26, 2020
Home Arhiva Paris Jackson otkrila nove tetovaže

Paris Jackson otkrila nove tetovaže

Pevačica i manekenka objavila je na Twitteru i na Instagram Story- u četiri nove tetovaže koje ukrašavaju njenu ruku.

“Nekoliko meseci planirala sam samo napraviti još jedan tatoo, i tada sam rekla to je to”, te su se tako nove fotografije tetovaža pridružile kolekciji  koja broji više od  50 crteža na njenom telu.

Sveža tetovaža je predstavljena samo dve sedmice nakon što su procurile vesti da je Paris, kćerka pokojnog Michaela Jacksona, dobrovoljno otišla u ustanovu za rehabilitaciju nakon „naporne godine radnih obaveza“.

Prema pouzdanom izvoru, Jackson se “borila sa depresijom” i “borila se neko vreme” pre nego što je potražila pomoć.

Samo nekoliko dana kasnije, Jackson se sama obratila obožavaocima izvestivši ih o svom trenutnom stanju u Instagram postu.

“Da, odmorila sam se od posla i društvenih medija i mog telefona, jer ponekad može biti previše. Svi zaslužuju predah, ali ja sam srećna i zdrava i osećam se bolje nego ikad!”

Dvadesetogodišnjakinja je otvoreno govorila o svojoj borbi s mentalnim zdravljem u prošlosti, uključujući pokušaj samoubistva u dobi od 15 godina, za koji je, kako je tvrdila, bila potaknuta “isključivo mržnjom”.

- Advertisment -

Most Popular

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

DŽEJMI OLIVER PODELIO RECEPT ZA RUČAK ZA ČETVORO!

Džejmi Oliver proslavio se jednostavnim receptima koje svako može lako da pripremi, a njegovi specijaliteti su uprkos...

Svakog trećeg dana u Nemačkoj, jednu ženu ubije njen sadašnji ili bivši partner.

 Na Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama, 25. Novembra, zgrade u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji osvijetljene su narančastom bojom.

Recent Comments