Sunday, July 25, 2021
HomeHoroskopOvo su najsrećniji dani u 2021. za svaki znak

Ovo su najsrećniji dani u 2021. za svaki znak

U susret 2021. godini možemo se radovati mnogim novim srećnim danima. Iako postoje tehnike i načini koji svaki dan mogu učiniti posebnim i radosnim, astrolozi ističu da će nam pojedini dani u 2021. godini donijeti najviše sreće.

Venera je planeta ljubavi i obilja, a u 2021. nam može donijeti puno radosti, lijepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. Sa druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti.

Ovan – 26. mart

Kada se planeta ljubavi Venera poravna sa Suncem, očekuje nas magija romantike i uzbuđenje zbog novog početka. U ovom danu ostvariće se želja o kojoj je Ovan sanjao, naročito ako je u pitanju ljubav.

Sunce i Venera u ovom periodu boraviće u vašem znaku, pa vas očekuje prijatno romantično putovanje i velika šansa da osjetite leptiriće u stomaku.

Bik – 17. januar

Uran, planeta promjena putuje kroz vaš znak sve do 2021. godine i donosi vam buđenje i inspiraciju. U januaru kvadrat između Jupitera i Urana donijeće vam preokret u profesionalnom životu. Pojačava se vaša motivacija i ambicija, ali morate biti strpljivi kako biste vidjeli prve rezultate svog truda.

Blizanci – 31. maj

U astrologiji, Sjeverni Mjesečev čvor predstavlja našu sudbinu i pravac u kojem se kreće budućnost, a 31. maja formira konjukciju sa Suncem koje je u tom trenutku u znaku Blizanaca. Donijeće vam sreću i samopouzdanje, ali će vas podstaći i da napravite prave korake ka svojoj ljepšoj sudbini.

Rak – 23. jun

Trikon između Jupitera i Sunca u vašem znaku donosi vam poseban podsticaj sreće. Ovo je najharmoničniji aspekat za vaš znak i bićete optimistični i puni nade.

U istom danu, dogodiće se trigon Venere i Neptuna, pa vas očekuje i romantična magijska prašina koja će vas podstaći da maštate i otvorite se za ljubav. Sa druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti.

Lav – 13. jul

Planeta ljubavi Venera i planeta moći Mars usklađuju se jednom u dvije godine, a u 2021. godini to se događa u vašem znaku. Ovaj jedinstven aspekt vam donosi novu kreativnu energiju kada je u pitanju posao, a u ljubavi nov i srećan emotivni ciklus.

Očekuje vas inspiracija i romantična težnja. Iskoristite ovaj period za ostvarenje najvećih želja.

Djevica – 12. jul

Srećna planeta Jupiter ove godine dva puta će ući u znak Riba, osvijetliće vašu kuću ljubavi i rasplamsati divne varnice u emotivnom odnosu. Ovo će biti sjajna prilika da riješite sve izazove u romantičnoj vezi. Ljubav će vas odvesti do novih visina i osjećanja, a vrhunac sreće očekuje vas 13. jula kada Merkur kreira trigon sa Jupiterom.

Vaga – 6. septembar

Vi ste romantičan znak Zodijaka, maštate, sanjate, imate istančano oko za estetiku i luksuz, a to se 6. septembra pojačava. Trigon Jupitera i Venere donosi vam ljubavnu priču epskih razmjera, ali vas i podstiče da ostvarite poslovne ambicije.

Škorpija – 17. novembar

Vaša vladajuća planeta Pluton 17. novembra poravnaće se sa Suncem u vašem znaku što vam donosi sjajnu moć, drage Škorpije. Sve negativno, svoj bol i loša iskustva pretvorićete u želju za borbom i uspjehom. Vatreni Mars u vašem znaku kreira sekstil sa romantičnom Venerom i donosi vam pojačane emocije i strasti.

Strijelac – 21. maj

Tokom proljeća, vaša vladajuća planeta Jupiter preseliće se u sanjive ribe i osvijetliće vaš emotivni život. 21. maja, samo nedjelju dana nakon što će Jupiter proči kroz vaš znak, imaćete podsticaj da ostavrite ljubavne želje jer će Merkur i Venera uticati na poboljšanu komunikaciju u vašoj kući partnerstva.

Moćan aspekt trigona Venere i Saturna dogodiće se istog dana i pružiće trajnu snagu vašim emotivnim odnosima, ali će učiniti i to da predstavite sebe na najbolji način.

Jarac – 23. avgust

Iako vaša vladajuća planeta Saturn nije poznata po tome što donosi sreću, kada se poravna sa Venerom u harmoničnom trigonu aktiviraće vašu kuću karijere i uspjeha.

Očekuje vas uspjeh na poslu i čvrsta pozicija. Pojačana kreativnost pomaže vam da napravite put koji će vas odvesti do ostvarenja najvećih ambicija. Ovo je dan sjajnih mogućnosti i susreta, zato povucite neke važne poteze i samo naprijed!

Vodolija – 11. februar

Ovo je izuzetno moćan dan prepun raznih mogućnosti. Mlad Mjesec vam pomaže da skinete staru “kožu” i potpuno prihvatite promjene i novi ciklus života. Srećne planete, Venera i Jupiter kreiraju konjukciju u vašem znaku Zodijaka istog dana kada se događa i mlad Mjesec.

Pred vama je period ljubavi, obilja, luksuza i zadovoljstva. Očekuju vas lijepe mogućnosti i radosne prilike iza svakog ugla.

Ribe – 21. jun

Sa ekspanzivnim Jupiterom koji je ove godine dva puta svraćao u vaš znak, možete smatrati da je 2021. definitivno vaša godina. Pred vama su sreća i obilje, ali 21. juna osjetićete divan uticaj vodenog trigona između ljubavne Venere i sanjivog Neptuna.

Sa Neptunom koji je vaša vladajuća planeta i koji je trenutno u vašem znaku i spojem Venere i Mjeseca očekuje vas sjajan dan za flert, nove ljubavi, kreativnost, ideje i proširenje horizonta. Nijedan san nije nedostižan, zato dozvolite osjećanjima da vas osvoje i krenite putem zvijezda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular