Thursday, May 6, 2021
HomeArhivaOvo su 3 najveća trenda u nakitu za preleće 2020 - te

Ovo su 3 najveća trenda u nakitu za preleće 2020 – te

Nema sezone kada je nakit, pogotovo onaj statement, više u fokusu od one u kojoj se trenutno nalazimo. Međutim, ponekad je potreban modni detox od silnih blještavih kristalića kojima se kitimo u decembru. U nastavku otkrijte koja se to tri trenda posebno ističu kada je reč o proleću ove godine.

Predimenzionirane ogrlice s karikama

Ako se nešto pojavi u ponudi brenda Bottega Veneta, to samo značiti jedno – da je reč o idućem hitu. Pa tako to vredi i za predimenzionirane ogrlice s karikama, najčešće metalnim, koje su nakon italijanske modne kuće predstavili i brendovi kao što su Chanel, Brandon Maxwell te Zimmermann, čija se kreativna direktorica Nicky Zimmermann odlučila za verziju od smole. Iako su robusni lanci bili prisutni i u kolekcijama za aktuelnu sezonu, oni koji su predstavljeni u kolekcijama za nadolazeće razdoblje su u XXL verziji i privlače pažnju na prvi pogled. Osim jednostavnih metalnih lanaca, zlatnog i srebrnog sjaja, u trendu su i oni ukrašeni sitnim kristalićima. Odličan izbor za ljubiteljke statement nakita, a kombinovati se mogu i s delikatnim lančićima.

Naušnice ringovi

Model naušnica koji se već sezonama nalazi na must have listi svih trendseterki, u idućoj sezoni dobiće novo ruho. Naime, nosit će se oversized ringovi, pa i oni ukrašeni privjescima, kao da već sami po sebi, zbog veličine, nisu dovoljno upečatljivi. Ovi modeli zaista pristaju uz sve, bilo da ih nosite uz svečano odelo ili, pak, malu crnu haljinu, a modni brendovi poput Prabala Gurunga i Proenze Schouler predlažu da nosite nekoliko ringova odjednom, bez obzira na to radi li se o onim tankima ili, pak, debljim ringovima.

Jedna naušnica

Nakon što smo prošlog leta nosili rasparene naušnice, čini se kako ćemo se u sezoni proleće/leto 2020 rešiti jedne od njih. Ako je suditi po viđenom na svetskim modnim pistama nosi se, naime, jedna naušnica. Modne kuće poput Valentina, JW Andersona i Saint Laurenta prigrlile su ovaj trend te na modnoj reviji uši manekenki ukrašavali samo jednim komadom, ali veoma upečatljivim. Stoga, ako ste pobornik minimalizma, iduće sezone doći ćete na svoje. Odlučite se za skulpturalne ili geometrijske modele za coolerski efekt, a više naginjete klasici, svideće vam se viseći biseri.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments