Thursday, May 13, 2021
HomeZdravljePsihologijaOvi snovi nagoveštavaju veliku sreću: Ako ste ovo sanjali, život će vam...

Ovi snovi nagoveštavaju veliku sreću: Ako ste ovo sanjali, život će vam se promeniti iz korena na bolje!

Snovi predstavljaju pravu misteriju i postoje razne vrste tumačenja. Ono što je dokazano je da žene češće sanjaju nego muškarci, a odrasli više nego deca. Snove u boji sanjaju ljudi koji su umetnčki nastojeni, a crno-bele praktične osobe.

Prema starom verovanju ukoliko ste sanjali neke od ovih stvari, predstoji vam uspešan period i velika sreća:

Plakanje

Iako je prva pomisao da simbolizuje nešto loše, realnost je potpuno drugačija. Veruje se da ukoliko sanjate kako plačete, to znači da ćete na javi iskusiti veliku sreću i da vas očekuje uspeh.

Kada sanjate da plačete, to je znak da ćete se radovati. Uskoro ćete čuti vesti koje će vas usrećiti, a može vam se ukazati i šansa koju ste dugo očekivali. Imaćete priliku da se usavršavate u poslu koji volite i da, zahvaljujući tome, doživite mnogo lepih iskustava.

Dobićete ono čemu ste se dugo nadali. Moguće je da je partner shvatio da ste vi prava osoba za njega i da želi da vaš odnos bude još bliskiji.

Prsten 

 

Ovaj san ima veoma pozitvno značenje, simbol je posvećenosti, uspeha i lepih stvari.

 

Ako ste dobili prsten kao poklon od nekoga u snu, takav san je dobar znak, koji može da ukazuje na rešavanje svih problema i nesporazuma u ​​vašoj trenutnoj vezi. Ovaj san je znak da vaš odnos prelazi u novu fazu mira i emocionalnog blaženstva.

 

Sanjati da igrate karte

Ukoliko u snu karte igrate samo radi zabave to ukazuje da postoji velika šansa da se vaši planovi ostvare i da će vam okolnosti ići na ruku. Veruje se da ovaj san predskazuje uspešan poslovni period pred vama. Osim toga, ovaj san je simbol dobrog zdravlja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments