Friday, June 18, 2021
HomeShowbizOVAKO IZGLEDA SIN DINA MERLINA! Školovao se u BERLINU i ISTANBULU i...

OVAKO IZGLEDA SIN DINA MERLINA! Školovao se u BERLINU i ISTANBULU i ne voli da se povlači po medijima, a evo i ZAŠTO!Foto: Dragana UdovičićOTKRIVAMO OVAKO IZGLEDA SIN DINA MERLINA! Školovao se u BERLINU i ISTANBULU i ne voli da se povlači po medijima

Dino Merlin sa suprugom Amelom, s kojom mu svojevremeno nisu dali da se oženi, ima sina Hamzu i ćerku Naidu, ali se o njima malo zna. Naime, oni se ne bave javnim pozivom, a nikada nisu voleli da se uz tatu provlače po medijima.

Hamza Dervišhalidović ima dvadeset devetgodina, školovao se u Berlinu, a studirao je Menadžment i političke nauke u Istanbulu. Iako ga nema ispred kamera i fotoaprata, Hamza je među timom ljudi koji učestvuje u svim projektima koji se tiču njegovog oca. Ono što je svakako interesantno je i to koliko lični na svog oca što možete videti na fotografiju Dina Merlina iz mlađih dana.

“Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, ‘kavijara i šampanjca’. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: ‘Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući”, iskreno je ispričao Dino jednom prilikom kada je davao intervju, iako je i tada bilo oznato da on ne voli mnogo da otkriva o svojoj porodici.

Podsetimo, pevač je jednom prilikom ispričao da je on odrastao bez oca, kao i to da je njegova majka propatila kroz život.

“Moja majka je bila nesrećna jer je samo pričala o čoveku koji ju je napustio, koji je nije voleo, a to je bio moj otac. Tragična je situacija kada zaista voliš nekoga ko ti ne uzvraća ljubav. A mama je bila omiljena, znala je da pozamljuje novac da bi drugima pomagala. Bila je taj ‘baj-pas’ za druge”, rekao je pevač.

“Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina – istakao je svojevremeno popularni pevač.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments