Sunday, November 29, 2020
Home Arhiva Ova 3 znaka očekuje najbolji period u godini

Ova 3 znaka očekuje najbolji period u godini

Period vladavine Bika počeo je 19. aprila i trajaće sve do 20. maja, a evo kojim znakovima Zodijaka će vladavina ovog zemljanog znaka doneti lepotu života i pozitivne promene u narednim danima, piše Lovesensa.

Broj zanimljivih tranzita tokom vladavine Bika počinje da raste. U ovom periodu četiri planete postaju retrogradne – Venera, Jupiter, Saturn i Pluton. Iako nam je poznato da retrogradne faze planeta donose negativnosti i senke, ovaj period i neće biti toliko rizičan, jer planete neće iamti svoj potpuni retrogradni potencijal.

Pluton je prva retrogradna planeta u ovom nizu, svoj put počinje 15. aprila, Saturn 11. maja, Venera 13. maja i Jupiter 14. maja 2020. godine.

Takođe, od 22. maja vlada energija mladog Meseca u znaku Bika i donosi slatke ukuse pozitivne transformacije, rad na sebi i svom usavršavanju.

Evo za koga će vladavina Bika biti najradosniji period u godini:

BIK – slavite solarni povratak u vaš znak i osećate se sjajno

Srećan rođendan dragi Bikovi. Ima toliko puno stvari na kojima treba da budete zahvalni. Sa retrogrdnom Venerom, koja je vladarka vašeg znaka, stiže vam sreća u drugom astrološkom polju koje simbolizuje fiannsije i strasti, a kosmos je spreman da vam pozitivno odgovori na mnoge zahteve.

Retrogradni Pluton uticaće na vašu devetu kuću, odnosno polje nade, edukacije i preduzetništva. Saturn i Jupiter u retrogradnoj fazi doneće vam nove mogućnosti i spiritualno usavršavanje.

DEVICA – sijate najlepšim svetlom, vaši talenti dolaze do izražaja

Posao vam je na vrhu liste pririteta, a naročita sreća na polju karijere očekuje vas tokom vladavine Bika. Vi gledate unapred, ka novim horizontima i reflektujete želje koje ste odavno želeli da ostvarite.

Retrogradna Venera osvaja vašu desetu kuću – autriteta, položaja, javnog nastupa, reputacije i uspešne sudbine. Nadate se da će se planovi na koje se fokusirate ostvariti – i zaista hoće!

Retrogradna Venera će se odnositi na odražavanje i reviziju vaših najnovijih poduhvata u karijeri, posebno ako niste dobili odgovarajuću nadoknadu za svoj trud. Razgovori između vas i autoriteta, s obzirom na vašu vrednost i radnu etiku, takođe bi mogli iamti sjajan tok.

Retrogradni Pluton uzdrmaće vašu petu kuću slave. To zanči da ćete napredovati zahvaljujući isključivo vašim sposonostima koej ste više puta pokazali.

JARAC – sjajne unutrašnje promene

Dragi Jarčevi, svakodnevno ste radili na svojoj pozitivnoj transformaciji i priznajemo – daleko ste dogurali. Vaš strogi vladar Saturn će tokom vladavine Bika začarati vašu drugu kuću koja simbolizuje finansije, vrednosti i samopoštovanje. Ovo je period kada razmišljate izvan okvira i velike prednosti vas očekuju na finansijskom planu. Pravite strategiju pri trošenju novca i tačno zante gde je priliv, a gde odliv sredstava. To če vam pomoći da ostvarite balans i napredujete na tom polju.

Kada Jupiter i Pluton retrogradnim hodom prođu kroz vaš znak u aprilu, nema sumnje da žćete na umu imati mnogo sjajnih ideja i gradnioznih planova. Ne postoji ništa što volite više od izazova, a ovo je prilika da se oslobodite i proživite svoj najbolji život. Ne gubite fokus – i što je još važnije, ne plašite se da će vas nešto poremetiti u samostvarenju.

Izvor: Lovesensa

- Advertisment -

Most Popular

Glumac tvrdi da su mu za koronu rekli 2011. godine

Film “Zaraza” iz 2011. godine danas se čini kao pročanstvo. Film prati pojavu novog virusa neobičnih simptoma, koji se brzo širi. Sada...

Kćerka Mileta Kitića pomjera granice

Pjevačica Elena Kitić poznata je po svojoj jedinstvenoj pojavi i ekscentričnom stajlingu i baš zbog toga, mnoge djevojčice i djevojke sređuju se...

GОRI PАRIZ- DEMONSTRANTI ZAPALILI I CENTRALNU BANKU FRANCUSKE (VIDЕО)

Francuska policija upotrebila je suzavac protiv demonstranata koji su se okupili u Parizu zbog donošenja novog...

Svetom upravlja ova Imperija iz senke a njeno oružje je Duboka država – EVO ŠTA JE TO …

Jeste li čuli za takozvanu duboku državu? Jeste? Ali verovatno ne znate da im je pravo...

Recent Comments