Thursday, July 29, 2021
HomeZdravljeLepotaOtkrijte parfem koji miriše na pomešane emocije!

Otkrijte parfem koji miriše na pomešane emocije!

Nova kampanja za Byredo ”Mixed Emotions” unisex parfem je pravo remek-delo.

Zamislite da postoji parfem koji miriše na vaše pomešane emocije: ljubav i požudu, pomešane sa besom, sumnjom, nostalgijom…

Sada ne morate više da zamišljate jer je Byredo kreirao upravo takav miris, dočaravajući nestabilna i turbulentna vremena, u kojima smo se, ipak, osećali dobro.

”Napunili smo bočicu parfema čistim emocijama, i nadamo se da će ljudi pročitati etiketu, identifikovati se i povezati sa mirisom koji predstavlja spoj nepoznatog i poznatog” rekao je Ben Gorham na predstavljanju novog Byredo ”Mixed Emotions” parfema.

Da parfem predstavlja čistu umetnost, govori i činjenica da u reklamnoj kampanji mladi pesnik Kai Isaiah Jamal recituje delove svoje pesme ”Tall Are The Roots”. Snažni stihovi nadahnuti se ovim mirisom i otkrivaju duboki osećaj traženja, preispitivanja i prihvatanja sebe.

Formula unisex parfema odabrana je kako bi nosio još jednu dozu neočekivanosti. U gornjim notama sadrži maté čaj i crnu ribizlu; srce parfema čini cejlonski crni čaj i list ljubičice, dok baza miriše na brezino drvo i papirus.

Nesvakidašnji opojni miris ”Mixed Emotions” može biti vaš od 4. marta, kada će se naći u prodaji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular