Tuesday, June 22, 2021
HomeArhivaOskar popularnosti

Oskar popularnosti

Neki događaji imaju toliko uspeha da s punim pravom zaslužuju prefiks tradicionalni. Jedan od takvih je muzički spektakl Oskar popularnosti, koji se održava u Banjaluci, u organizaciji Queen estrade i jednog od najpoznatijih menadžera Balkana, Zorana Đurića. Dvadeset i treći po redu Oskar popularnosti održaće se 03. 03. 2020. godine u SD “Borik” u Banjaluci, s početkom u 20 h.
Dodela muzičkih nagrada s najdužom tradicijom u regionu i ove godine će okupiti najznačajnije izvođače aktuelnih muzičkih žanrova.
Najbolji izvođači s prostora bivše Jugoslavije okupljeni na jednom mestu, uz vrhunsku produkciju zvuka i svetla obećavaju odličnu zabavu.
Ulaznice za Oskar popularnosti po ceni od 10 KM su već u prodaji i mogu se kupiti na prodajnim mjestima ispred RK “Boska” i na blagajni SD “Borik”. Za najvernije fanove, u prvih pet dana prodaje ulaznica, Queen estrada priredila je posebnu pogodnost, uz kupljene tri ulaznice poklanjaju jednu gratis.
Dodatne informacije možete dobiti na fb stranici Queen Estrada ili pozivom na broj telefona: +38766 905 399. Ovaj događaj će za vas medijski propratiti I tim Orange star magazina.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments