Monday, November 23, 2020
Home Arhiva Oskar popularnosti

Oskar popularnosti

Neki događaji imaju toliko uspeha da s punim pravom zaslužuju prefiks tradicionalni. Jedan od takvih je muzički spektakl Oskar popularnosti, koji se održava u Banjaluci, u organizaciji Queen estrade i jednog od najpoznatijih menadžera Balkana, Zorana Đurića. Dvadeset i treći po redu Oskar popularnosti održaće se 03. 03. 2020. godine u SD “Borik” u Banjaluci, s početkom u 20 h.
Dodela muzičkih nagrada s najdužom tradicijom u regionu i ove godine će okupiti najznačajnije izvođače aktuelnih muzičkih žanrova.
Najbolji izvođači s prostora bivše Jugoslavije okupljeni na jednom mestu, uz vrhunsku produkciju zvuka i svetla obećavaju odličnu zabavu.
Ulaznice za Oskar popularnosti po ceni od 10 KM su već u prodaji i mogu se kupiti na prodajnim mjestima ispred RK “Boska” i na blagajni SD “Borik”. Za najvernije fanove, u prvih pet dana prodaje ulaznica, Queen estrada priredila je posebnu pogodnost, uz kupljene tri ulaznice poklanjaju jednu gratis.
Dodatne informacije možete dobiti na fb stranici Queen Estrada ili pozivom na broj telefona: +38766 905 399. Ovaj događaj će za vas medijski propratiti I tim Orange star magazina.

- Advertisment -

Most Popular

Ostavila sve u čudu: Najlepša žena na svetu neprepoznatljiva u ovom izdanju! (FOTO)

Iako smo navikli da je vidimo na značajnim dešavanjima vidimo u tip top izdanjima, američka manekenka Bela Hadid u...

Princ Hari i Megan više nemaju gde da se vrate: Evo ko se uselio u njihovu rezidenciju u Londonu!

Kada bi princ Hari i Megan Markl poželeli da se vrate u London, bar na kratko, trebalo bi da potraže novi dom za svoju tročlanu porodicu. Naime,...

Najlepši pokloni za praznike

Božićni praznici su pred vratima i ovo neće biti Božić kakvog ga pamtimo unazad sto godina. Ovaj Božić će biti sasvim drugačiji....

Chupa bend

Satirom i parodijom u borbi protiv anomalija u društvu

Recent Comments