Thursday, July 29, 2021
HomeOsa news"ONI SU NASILNICI I MANIPULATORI, TRESLI SMO SE OD STRAHA": Bivši asistenti...

“ONI SU NASILNICI I MANIPULATORI, TRESLI SMO SE OD STRAHA”: Bivši asistenti Megan i Harija izneli ŠOKANTNE tvrdnje

Megan Markl je optužila Bakingemsku palatu da vode prljavu i nepoštenu kampanju protiv nje jer žele da joj naruše ugled i naprave je nasilnicom u očima javnosti pre nego što njen intervju sa Oprom Vinfri izađe.

Naime, bivši asistenti su optužili Megan da je bila emocionalno okrutna i manipulativna dovodeći ih do suza i ostavljajući ih da se tresu u strahu.

Megan je izjavila da je medij The Times poslušnik Palate i da oni vode netačnu priču o njoj zbog intervjua koji će uskoro izaći. Times je izvestio da je portparol Saseksa žestoko porekao tvrdnje, rekavši da su “žrtve proračunate kampanje blaćenja zasnovane na obmanjujućim i štetnim dezinformacijama”

Nikakve izjave nisu stigle iz Bakingemske palate jer su preokupirani princom Filipom i njegovim boravkom u bolnici, ali je jedan neimenovani izvor izjavio za britanske medije da ni u kom slučaju bivši zaposleni nisu korišćeni kao osveta niti im je iko iz kraljevske porodice rekao šta da kažu.

Megan je optužena da je ispela da istera dvoje asistenata i rasturi njihovo samopouzdanje, a jedan je čak izjavio da su Hari i ona nasilnici. The Times je naveo da je oktobra 2018. godine Džejson Knauf koji je radio kao sektretar za komunikaciju, podneo žalbu protiv para.

Stariji član osoblja Kensingtonske palate podneo je protiv vojvotkinje od Saseksa žalbu na maltretiranje pre nego što su se ona i princ Hari povukli sa kraljevskih dužnosti i tvrdio da je vojvotkinja “oterala dva lična asistenta iz domaćinstva i da je podrivala poverenje trećeg člana osoblja.

Navodno, postoji i tvrdnja da je način na koji se par odnosio prema asistentima veoma brinuo Vilijama, Harijevpog brata jer se neki zaposleni “dele”.

Još jedna neverovatna stvar je i otkriće da je Megan nosila par minđuša koje koštaju pola miliona funti na večeri na Fidžiju 2018. godine, kao poklon saudijskog princa i to samo tri nedelje pošto su iz SAD-a potrvrdili da je on odgovoran za ubistvo novinara u saudijskoj ambasadi u Turskoj, kako navode britanski mediji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular