Thursday, May 6, 2021
HomeZanimljivostONA JE NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU, A SVI MISLE DA LAŽE ZA...

ONA JE NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU, A SVI MISLE DA LAŽE ZA GODINE: Nikada nije imala ESTETSKE OPERACIJE!

Teško da do sada niste čuli za Đinu Stjuart – “najseksi baku na svetu”, s obzirom da je Internet prepun tekstova i fotografije ove plavokose dame. Ona je u septembru proslavila 50. rođendan, premda bi joj malo ko dao toliko pri pogledu na njeno izvajano telo i mladoliko lice.

Đina se proslavila sjajnim izgledom i provokativnim fotografijama na kojima je uglavnom pozira golišava ili u bezobraznim izdanjima.

Ona tvrdi da se podvrgla samo jednom estetskom zahvatu do sada – povećanju grudi, a da se za sve ostalo na njoj pobrinula majka priroda.

Ipak, pre nekoliko meseci je fatalna plavuša otkrila da praktikuje tretman krioterapijom kako bi sačuvala lepu i zategnutu kožu, a ova metoda podrazumeva zamrzavanje tela na temperaturama nižim od 110 stepeni!

“Za te tri minute tretmana, bukvalno se smrznem, ali znam da vredi”, istakla je ova Australijanka.

Ovu terapiju slavne zvezde obožavaju, a reč je o tretmanu koji služi za lečenje povreda, oporavak mišića i oživljavanje kože, a izvodi se izlaganjem celog ili određenog dela tela vodenoj pari na tri minuta.

Đina je priznala da i fizička aktivnost doprinosi tome što dobro izgleda, ali pozitivne misli i izbalansirana ishrana.

“Živim blizu plaže i volim bosa da šetam uz more svaki dan. Napravim 10.000 koraka dnevno, a to mi pomaže da održim dobro raspoloženje. Uz to pijem i puno vode i unosim u sebe antioksidanse. Borovnice su moje omiljeno voće. Iz ishrane sam izbacila sav gluten i mnogo se bolje osećam kada jedem više malih obroka sa zdravim namirnicama. Istina je da smo ono što jedemo, osećamo i mislimo. Sve to nas hrani na različite načine svakoga dana”, otkrila je i dodala da je ključ eliminacija stresa.

“Zaista verujem da je duh jači od materije. Najbolji savet je da pokušate da ostanete smireni. Znam koji su moji izvori stresa i trudim se da smanjim njihov uticaj na sebe što je više moguće. Ako se ipak nađem preplavljena situacijom ili doživim stres, u sebi pronađem mirno mesto i ponovo napunim baterije pri nego što krenem dalje”, izjavila je Stjuartova za “Daily Star” .

Podsetimo, Đina se proslavila 2018. kada je na takmičenju za Miss Maxim Australia pobedila i tri decenije mlađe devojke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments