Sunday, August 1, 2021
HomeOsa newsOglasio se Duško Tošić: Odlazim, veoma sam tužan

Oglasio se Duško Tošić: Odlazim, veoma sam tužan

Duško Tošić veoma je iznenadio i šokirao sve svoje pratioce najnovijom objavom na “Instagramu”. Fudbaler, koji se trenutno nalazi u Kini, doneo je odluku koja će njegov život promeniti u potpunosti. Poslednje dve i po godine uspešno je bio član fudbalskog kluba “Gnandžou R&F”, ali je doneo odluku da se sa saigračima zauvek pozdravi. 

– Želeo bi da se zahvalim fudbalskom klubu “Gnandžou R&F” i svim svojim kineskim navijačima, koji su me podržavali u ove fenomenalne dve i po godine. Uživao sam zaista mnogo, i uvek ćete imati posebno mesto u mom srcu. Veoma sam tužan što napuštam ovu divnu zemlju, ali u isto vreme i srećan i radujem se budućnosti i novim prilikama – napisao je Tošić pored seta fotografija. 

Verujemo da su Duškove i Jelenine ćerkeAtina i Nika, duševljene informacijom da se tata vraća kući, makar dok ne krenu nove poslove obaveze i angažman prema drugom fudbalskom klubu. Duško Tošić za sada nije otkrio gde će nastaviti svoju uspešnu sportsku karijeru, ali se nadamo da će novogodišnje praznike proslaviti sa svojom preslatkom porodicom. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular